Ben ne kadar ilaç kullandım olmadı. Ceviz yaprağı yalnış yazmışım. Kaynatdığın su ile yıkan , içine de vur az birazda iç

• Ayla bunu yanıtladı.

Benim de başıma gelmişti. Resmen işkence. Keratin içerikli ilaçlar kullandım antibiyotik kullandım ama geçmedi. Sonra internette elma sirkesinin iyi geldiğini okumuştum sonra bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içine kadar yıkayıp yarım saat sonra soğuk suyla yıkadım resmen mucize gibi iki günde geçti ve sonra da hiç olmadı.

vanily gidiyorım doktora ama ilaçlar fayda etmiyor. Her regl sonrası tekrar geliyor bi kurtulamadım

vanily gidiyorım doktora ama ilaçlar fayda etmiyor. Her regl sonrası tekrar geliyor bi kurtulamadım

Zeynoi elma sirkesi denedim malesef geçmedi

• Asha bunu yanıtladı.

Chinuu ne kadar yaprak ne kadar su olcak farkeder mi canm

Bende vajinal mantara yakalandim kach gundur ne kadar ilac yapiyorum hala gechmedi sadece azaldi okadar cok kotu gercekten:(

Kızlar bende çok sık oluyorum yaaa son 10 gündü ANAM ağladı resmen. Bu gün şükür iyi ilaç falan hiç birşey iyi gelmedi 1.bol bol su için ki o bakterileri atasınız diye ve içtiğiniz suya suya liman damlatın bir parça limon hep bardağın dibinde olsun. Ben matara kullandım ve içene attım 2 günde bir değiştirdim.2.karınınız sıcak tutun ben şal sardım. Gece gündüz onunla dolandım. Birde sık sık temiz tutun diyorlar genital bölgeyi yalan sürekli su değdirmeyin nemli kalmasın kurutun pamuklu iç çamaşırı kullanın ve günlük pet kullanmayın çıplak ayaklanma gezmeyin betona temas etmesin ayaklarınız bu dönem de. Herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Bu arada yazmayı unuttum bu bilgileri hemşire arkadaşımdan aldım.

ApoEsenAtes evet ya bilirim o münasebetsizleri 😂😂 benim onunla beraber idrarda yanma oluyordu 😟😟 geçti ama şükür 3 gün ilaç krem vajinal hap kullandım geçmedi hepsini bırakıp yazdıklarımı uyguladım. Allah sizden de ondan da razı olsun

MeryemStKonyar organik ped aldım zalaın krem ve fitil kullanıyorum ayrıca candimax hap 😑 bol su içiyorum probiyotik takviye alıyorum ama bitmiyor aslında geçiyor regl sonrası tekrar başlıyor çok illet bişey bu

Ayla üşütüyorsun o zaman sıcak tutmayı dene kendini. Birde organik pedi de bırak bir müddet. Peçeteyi çok değdirme birde öyle dene

Naime yaaa 🥺 benmde 5 ay oldu şimdiden kafayı yedim inşallah kurtuluruz bi an önce

adm bu tartışmayı sabitledi.

Aylabenimde vardı ama geçti sana şimdi söyleyeceyimi yap..bi bardak suya bi kaşıktuz at ve karıştır ve orayı bu suyla yıka hiç eleme silmede kalsın öyle bi kaç kez yap gerçi bir yapmanla rahatlıycaksın...geçmiş olsun

Şuan geçti ama kullandığım ilaçlar yüzünden mi bilmiyorum regl olmama iki hafta var regl oldum. Belki yumurtlama kanaması anlayamadm