Kızlar bende çok sık oluyorum yaaa son 10 gündü ANAM ağladı resmen. Bu gün şükür iyi ilaç falan hiç birşey iyi gelmedi 1.bol bol su için ki o bakterileri atasınız diye ve içtiğiniz suya suya liman damlatın bir parça limon hep bardağın dibinde olsun. Ben matara kullandım ve içene attım 2 günde bir değiştirdim.2.karınınız sıcak tutun ben şal sardım. Gece gündüz onunla dolandım. Birde sık sık temiz tutun diyorlar genital bölgeyi yalan sürekli su değdirmeyin nemli kalmasın kurutun pamuklu iç çamaşırı kullanın ve günlük pet kullanmayın çıplak ayaklanma gezmeyin betona temas etmesin ayaklarınız bu dönem de. Herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Bu arada yazmayı unuttum bu bilgileri hemşire arkadaşımdan aldım.

ApoEsenAtes evet ya bilirim o münasebetsizleri 😂😂 benim onunla beraber idrarda yanma oluyordu 😟😟 geçti ama şükür 3 gün ilaç krem vajinal hap kullandım geçmedi hepsini bırakıp yazdıklarımı uyguladım. Allah sizden de ondan da razı olsun

MeryemStKonyar organik ped aldım zalaın krem ve fitil kullanıyorum ayrıca candimax hap 😑 bol su içiyorum probiyotik takviye alıyorum ama bitmiyor aslında geçiyor regl sonrası tekrar başlıyor çok illet bişey bu

Ayla üşütüyorsun o zaman sıcak tutmayı dene kendini. Birde organik pedi de bırak bir müddet. Peçeteyi çok değdirme birde öyle dene

Naime yaaa 🥺 benmde 5 ay oldu şimdiden kafayı yedim inşallah kurtuluruz bi an önce

adm bu tartışmayı sabitledi.

Aylabenimde vardı ama geçti sana şimdi söyleyeceyimi yap..bi bardak suya bi kaşıktuz at ve karıştır ve orayı bu suyla yıka hiç eleme silmede kalsın öyle bi kaç kez yap gerçi bir yapmanla rahatlıycaksın...geçmiş olsun

Şuan geçti ama kullandığım ilaçlar yüzünden mi bilmiyorum regl olmama iki hafta var regl oldum. Belki yumurtlama kanaması anlayamadm

Ayla

Ayla tedavi aliyorsaniz gecmiyorsa kocanizada tedavi lazim o zaman.Sizde gecse onda varsa her iliwki sonrasi yeniden size bulawiyor.Bende de hamilelikde vardi oluyordum resmen🤦‍♀️Ne kadar tedavi oldum gecmedi sonra yurt diwindayken doktora gitdim tedavi oldum gecdi cok wukur.

• Ayla bunu yanıtladı.
          10 gün sonra

Naime Yok canım engel değil. Hatta daha çok gebelikte olan bi durum. Zaten mantar vajinanın en alt kısmında oluşur. Hem her kadının yılda bi iki kez karşılaşması normal karşılanıyor.

5 gün sonra

Naime engel değil ama hamilelikte çok zor 😞

8 gün sonra

Naime yani hamilelik zaten başlı başına zor bide üstüne kaşıntı yanma eklenince çekilmez oluyor canım malesef 😔

5 gün sonra

Ayla
          Canim papatya cayi ile yikan 10gun hemen goruceksin etkisini

6 gün sonra

Ayla canım bende olurdum heradetten sonra hayatım cehenneme dönmüstü.gittigim kadın dk bana( OeKolp -creme )bunu yazdı kullandım 6 sene oldu birdaha olmadım turkiyede satılıyormu bilmiyorum yalnız

• Ayla bunu yanıtladı.

Geçen hafta benimde başıma geldi işkence gibiydi doktorada gidemedim günlük pet kullanmayı bıraktım hergün iç çamaşırımı değiştim tüğlerimi daha geç almaya başladım😜çünkü sık sık temizlemek o bölgenin florasını bozarmış tabiki hergün suyla yıkadım sabun kullanmamaya özen gösterdim bol su içtim sonuç bir kaç gündür kaşıntı yanma kalmadı kendiliğinden geçti💁🏻‍♀️

• Ayla bunu yanıtladı.