- Düzenlendi
Beybibeybi ay saçmalık aldatılmayı aldatmayı basitleştirip daha da iğrenç hale sokmuş birde normal gibi sana aldattım affetti diyor ya eşinize ayrı babasına ayrı sinirlendim ekonomik özgürlüğün var neden bekliyorsun neden bahanelerini yalanlarını dinliyorsun bitirmek istemediğini düşünüyorum ama yapan birdaha birdaha yapıyor canım belki fark etmesen bir gün yatakta da basabilirdin aynı iş yerinde kim bilir neler yaşadılar bunlar aklına geldikçe sürekli kavga edeceksiniz bunlar unutulmuyor unutulmaz da çoçuğunu mutsuz bir evde mi büyütmek istersin mutlu güven dolu bir evde mi ? Boşan demesi her zaman kolaydır biliyorum ki seven insan kördür ve hataları affetmeye de her zaman meyilli yatkındır anlamadan affedersin ama sonrası pişmanlık dolu oluyor ben olsam böyle yaparım diyemiyorum çünkü yaşamadan kimse anlamıyor Allah yardımcın olsun biraz eşini kendinden uzaklaştırıp psikolojik bir destek almanı kararlarınla ona göre hayatına öyle devam etmeni öneririm Allah herşeyi gönlüne göre versin hayat devam ediyor öyle yada böyle onla yada onsuz