RiverandSun benim için boşanma sebebi bu kendimi yerinize koydum etmediğim küfür kalmadı aşırı sinirlendim içim soğumaz benim

Koala341 benimde soğumuyor… soğuyacağa da benzemiyor. Ama bebeğim daha 8,5 aylık. Büyük 7 yaşında. Ben çalışmıyorum. Birikimim var evet ama maddiyattan önce 2 kız çocuğu??? Nasıl olur bilmiyorum ama konuştuk az önce. Bi süre ayrı kalalım dedim. Sürekli sarılıp sarılıp yapma etme diyor. Affet bu bana ders oldu bir daha böyle bir şey olursa o zaman affetme beni diyor. Bi şans ver sadece diyor. Kafam allak bullak kızlar. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Tamam desem aklımdan çıkmayacak, yok bitsin desem o nasıl olacak inanın hiç bilmiyorum

RiverandSun aynısını sen yapsaydın, o evde otururken kulüpte bir adamla öpüşme mesafesinde dans etseydin? Kan çıkardı kan ! Ahlaksız adam… affedeceksen de süründürmeden affetme

RiverandSun silah zoruyla dans etmemis sonucta bedel ödetmeden birşey olmamış gibi devam ederseniz aynısını yapmaya devam eder

Morvyy Ya erkekler e hak ettiğini vericeksin. Kadına çok üzüldüm ya bence bu yatma esdeger. Herkesin içinde yakınlaşmak dans etmek Allah yardım etsin kadına. Bunu affeder surundurmesse ilerde çok daha fazlasıyla karsilasur

Hdgvbh kesinlikle öyle benim asla içim soğmaz unutmam

RiverandSun sizde bu durumu yaptığınızda eşinizin tepkisi ne olurdu? Oda size birdaha olursa boşanmaya gider bu iş dermiydi?

RiverandSun ay dur başlığı görmemişim kız boynuzlar uzaydan görünüyor aldatma mi diye soruyorsun

RiverandSun yok canım ne aldatması masum sarılma sonuçta 🤮 kuzum sen hiç kıskanmıyo musun tabiki aldatma ne demek evli adam karısı yok yanında başka Bi edepsizle sarmaş dolaş normal mi bide kulüpte omen tonrem 🙄sen şirket çalışanı değilsin diye götürmedi de öncesinde niye götürdü olacakları yada yapmak istedikleri diyim daha rahat yapmak için götürmedi üzgünüm kuzum yazdıklarıma üzülebilirsin ama görünen köy kılavuz istemez net tepki ver

RiverandSun
          Tatlım aldatma tabikide büyük konuşmuyum ama sentek başına yapmadın o çocukları sen nası düşünüyorsan oda düşünecekti hayır illa kadın nie böyle bi konuma sokuluyor normaşleştirmeyin Allahın aşkına bu gibi şeyleri normal mi ya ne olabilirdi en fazla demeyin daha ne olsun net tavır koy aldanma tabi hediyeler alır kanma tabi senin gönlünü almaya çalışır normalleştirmeyin lütfen ya sen yapsan ne olacaktı adın neye çıkacaktı çocuklarını da düşün tabi ama kendini bu gibi duruma koydurma

Popy_ kıskanıyorum kıskanmaz olur muyum. Çokta seviyorum eşimi gerçekten inanamıyorum hala nasıl böyle bir şey yaptı. Çok uyumlu, enerjisi tutan, birbirini çok seven bi çiftiz normalde. Hala aklım almıyor içim kaldırmıyor. Adamla problemli olsam her gün kavga dövüş olsak ok bu kadar zoruma gitmezdi belki bilmiyorum. Ama anlayamıyorum bir türlü neden yani neden??

RiverandSun anlıyorum yaptığı doğru değil akıl vermek gibi de olmasın ama biraz mesafe iyi olur senin için ayriyeten milletin içinde kadın yeltendi belkide oda ayıp olmasın herkes içinde diye reddedemedi savunmuyorum ama böyle düşünmüştür diye düşündüm aynısını sen yapsan ne yapardı az çok bilirsin

RiverandSun evet bu kotu bisey ama bi dans icin bence yuvani huzurunu bozma. Kocan gercekten pisman ise hatasini anlamis ise bidaha boyle bi yakinlasma olmaz ve senin de icin rahat olur. Daha kotu seyler de olabilirdi duyuyoruz hep, kocani bence yakinlasmali bi dans icin bosam, harcama yuvani evlatlarin guzel bir yuvada buyusunler. Son kez konusun yetiskin insanlar olarak sinirlarini koysun ikinizde barisin ve bu konuyu unuttun bence bacim💓 bu devirde kocalar karilarini ölduruyor her gece baskalari ile yataga giriyor neler neler sen boyle bisey icin aranizi acma gulum