Melekgkdemir kaçıncı ayınızda yaptınız
Polikistik over sendromu
Ozlmslm düşügümü 8 haftalıkken yaptım.
Melekgkdemir çok üzüldüm bende 6 aylıkken kaybettim. Sana tavsiyem pıhtılaşma değerine hamile kalmadan önce baktır ve rahim ağzı açıklığınada hamile kaldıktan sonra baktırmanı tavsiye ederim
Ozlmslm sana da geçmiş olsun canım. Rabbim yakın zamanda nasip etsin inşallah.
Devlet hastanesine gittim. 2-3 düşükten sonra pıhtılaşmaya bakıyoruz dedi.
Özel 2 bin lira fiyat verdi testlere.
Haftaya başka bir devlet hastanesi gideceğim. Mecburen yalan söyleyeceğim.
Melekgkdemir eğitim ve araştırma hastanesine gidin isterseniz
Ozlmslm Bende de polikistik over var ve hep düzensizdi adetim evlendim 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim 56 kg ile hamile kaldım
Ciselbasarannn bunlar hep umut sebebi 🤗 sağlıkla büyütün inşallah
Piasezen merhaba,polikistik over sendromu hastası olarak 20 li yaşlarımda sizin duyduğunuz kaygıların benzerlerini yaşadım.Öncelikle endişelerinizden uzak olun,ben şu an 48 yaşındayım ve iki sağlıklı çocuk sahibiyim.Polikistik over rahatsızlığında beslenme düzeninde iyileşme konusunda çok gerekli bir şey olduğunu biliyorum.Uzun yıllar şeker ve karbonhidrat neredeyse hiç kullanmadım.Size instagramdan takip edebileceğiniz birini önereceğim,kendiside polikistik over hastası ve bu konuda çok açıklayıcı yardımcı olabileceğini düşündüğüm paylaşımları var.cerenyavuz diye aradığınızda bulabilirsiniz,maalesef link kopyalayamadım😬 sevgiler geçmiş olsun yeniden.
Banada polikistik over dediler yumurtalarimi kaplamış ama doktor geçici dedi doğum kontrol ilacı gibi bişey verdi bunları kullan dedi 3 ay tedavi süresi verdi inşallah gitmiştir bilmiyorum
Ozlmslm pcos ne yani
Bana doğumdan sonra polikistik over oluşmuş dediler. Geçen ay gittim hiçbişey yok dediler. Geçebiliyo mu bu hastalık kendiliğinden?
Banada hiç bir doktor pcos teşhisi konmadı. Ama düşük sonrası mr ve film sonrası söylendi. Bende anlamdım.
Ozlmslm çocuk oluşumunu engelliyor mu acaba
Aysegulxx yani bunun şeyini tam olarak ben diyemem çünkü polikistik over sendromu olan pek çok kişiyle tanıştım bazıları binbir yolla binbir tedaviyle hamile kalıyolar pek çok kişide tanıyorum ki doğal yolla hiç bir ilaç tedavi kullanmadan oluyo tamamen sizin Vucudunuzla alakalı mesela kilo insulin direnci fsh ve lh kan değerleri gibi bir çok faktör var