Polikistik over sendromu
Ozlmslm pcos ne yani
Bana doğumdan sonra polikistik over oluşmuş dediler. Geçen ay gittim hiçbişey yok dediler. Geçebiliyo mu bu hastalık kendiliğinden?
Banada hiç bir doktor pcos teşhisi konmadı. Ama düşük sonrası mr ve film sonrası söylendi. Bende anlamdım.
Ozlmslm çocuk oluşumunu engelliyor mu acaba
Aysegulxx yani bunun şeyini tam olarak ben diyemem çünkü polikistik over sendromu olan pek çok kişiyle tanıştım bazıları binbir yolla binbir tedaviyle hamile kalıyolar pek çok kişide tanıyorum ki doğal yolla hiç bir ilaç tedavi kullanmadan oluyo tamamen sizin Vucudunuzla alakalı mesela kilo insulin direnci fsh ve lh kan değerleri gibi bir çok faktör var
Merhaba ben pko hastasıyım bende Doğum kontrol ilacı kullanıyorum tedavi olarak ama son 2 aydır en az 14 gün sürüyor adetim ne olabilir sizce
Merhaba banada polikistik over teşhisi konuldu fazla yumurta varmıs bende kistten falan bahsetmedi ikisi aynı şey mi acaba ? Birde 1 buçuk yıllık evlıyım cocuk ıstıyoruz olmucak dıye cok üzülüyoruz korkuyoruz 😣😣😣
Meryemtura merhaba canim bendede pcos var mualice aliyorum. Tedavi yapiyormusunuz?
Elman merhaba banada bi ilaç verdi doktorum 3 ay kullan dedı 2 ayındayım ilacın adı da Gyn Ositol. Hormonlarım düşük cıktı baska doktora yonlendırdı benı o doktorda rahım rontgenı falan cekıcez dedı bebek ıcın 3 ay daha vaktın var dedı 3 aydan sonra ne yapılıcak bakıcakmıs umarım gerek kalmazda olur bebeğim allah isteyen herkese versin
Kızlar pko hastalığı bende de var ve sigara içiyorum herkes sigara bu hastalık için tehlikeli diyor sizce ?