Polikistik over sendromu
Merhaba ben pko hastasıyım bende Doğum kontrol ilacı kullanıyorum tedavi olarak ama son 2 aydır en az 14 gün sürüyor adetim ne olabilir sizce
Merhaba banada polikistik over teşhisi konuldu fazla yumurta varmıs bende kistten falan bahsetmedi ikisi aynı şey mi acaba ? Birde 1 buçuk yıllık evlıyım cocuk ıstıyoruz olmucak dıye cok üzülüyoruz korkuyoruz 😣😣😣
Meryemtura merhaba canim bendede pcos var mualice aliyorum. Tedavi yapiyormusunuz?
Elman merhaba banada bi ilaç verdi doktorum 3 ay kullan dedı 2 ayındayım ilacın adı da Gyn Ositol. Hormonlarım düşük cıktı baska doktora yonlendırdı benı o doktorda rahım rontgenı falan cekıcez dedı bebek ıcın 3 ay daha vaktın var dedı 3 aydan sonra ne yapılıcak bakıcakmıs umarım gerek kalmazda olur bebeğim allah isteyen herkese versin
Kızlar pko hastalığı bende de var ve sigara içiyorum herkes sigara bu hastalık için tehlikeli diyor sizce ?
Ozlmslm yumurtalığımda kist vardı tabiki ben hamileyken öğrendim evlendim ve 1 ay sonra hamile kaldım kistte bebekle birlikte büyüdü bebeğe hiç bi zararı olmadı sezaryen oldum kistide aldılar
bende de pcos vardı evlenmeden önce de tahmin ediyordum düzensizlik kıllanma vs olduğu için . çocuk sahibi olmak içim dr a baş vurunca öğrendim kesin olarak. doktor info saşe diye bir ilaç önerdi toz şeklinde sabah akşam içtim diyet yaptım 2 ay sonra hamile kaldım baya işe yaradı düznli kullanım diyet spor çok işe yarıyor öneririm.[upl-image-preview url=//i.imgur.com/FJOBE0x.jpeg]
ilaç bu öneririm :)
Chde bana da teşhis konuşdu 70 kıloyum sence kıloyla alakalımı
dilaraakkaya hayır canım benim 70 kilo çok bir kilo degil ben 89 kiloyum ve bende de polikistik over var adetlerim düzenli hormon testim temiz ve şuan hamileyim kiloyla pek bir alakası yok canım benim
vanily geçmez seninle birlikte gider maalesef bu bir sendrom
Ozlmslm polikistik Over benimde var. Ve çok şükür 2. Bebeğime hamileyim. 63 kilo ile hamile kaldım ikisine de. İlaç kullanmadan adet olamiyorm ama bir macun kullandım çok fayda etti tavsiye ederm.