Semanur21 Bal bence adetin gecikmesini bekle canım bende de baya belirtiler oldu ama sonradan renk oldum adetin geciktiğinde test yapmanı öneririm
Semanur21 Seraymesut35 5 gün geçmişse çıkması baya yüksek ama imkanın varsa direk kan testi de yapabilirsin en azından değerleri öğrenmiş olursun
Seraymesut35 Esmma Semanur21 5 gün gecikti evet bugün 1 hafta oldu geceli ama bugün öğleden sonra ağır kokuyla geldi neden böyle oldu
Semanur21 Seraymesut35 fazla kanaman var mı varsa bi doktora görün derim korkma ama düşükte olabilir yada kimyasal gebelik falanda olabilir bu konuda pek bi bilgim yok yanlış yönlendirmek istemiyorum korkuyorsan doktora görünebilirsin
Seraymesut35 Semanur21 gebelik oluo olmadığını bilmiyorum ve yerleşme kanaması da deniyor muş çok deil tam aksine az ve hafid ve pempemsi
Negamruz Nasibacva Asmaralda merhaba canım öncelikle adına cok sevindim bende 4 aylık evliyim ilk hamilelik belirtilerin meler oldu veya belirti yaşadın mı .
Semanur21 Seraymesut35 evet doğru buda bi hamilelik belirtisi evde test varsa sabah ilk iş test yapabilirsin en azından bi fikrin olmuş olur için rahat etmese kan tahlili yaptır ki kan tahlilini daha çok öneririm
Eylem PamukPrenses Bende aynen 4.4 hamilekdeyim Bizim bebis Insallah 20.06.2020 de gelecek Insallah 💙🧿🧿