Elman evet bende de var bende diana yı 3yıl kullandım adetim düzenliydi ama kistler bitmiyordu hatta ben en son muayene olduğumda doktor 2cm dedi normalde benim baya küçüktü ve sayıları fazlaydı en son büyümüştü doktor engel değil dedi ve buraya geldiğimden beri görünmedim daha buranın dilini bilmiyorum ve kaydım da daha burda tam olmamış kaydımı bekliyorum gidip görecem ama inşallah gebelik muayenesine giderim
Yeni Hamileler.
Semanur21 Amin insaAallah cok korkuyorum (( doktora gitdiyinizde yumurtaniz catliyormuydu? Her adetin 14cu gunu yetisib partlamasi lazim. Bana doktorum yumurta yetisdiren tablet yazdi adetimin 5ci gununden 10cu gunune kadar icdim insaAllah bi faydasi olur. Ben azeriyim o yuzden bazi sozleri azerice yaziyorum kusura bakmiyin
Benim adetime bir gün kaldı normalde gögüslerim 4-5 gün öncesinden çok fazla ağrımaya başlar acaba hamile olunca o acı gidiyomu
Sadece yaklaşık 2 gündür sırtımın alt kısmında biraz bir ağrı var sizde düşünceniz nedir?
Elman evet benim düzenli ayda bir oluyorum
Elman ben baya oldu gitmeyeli doktora yok sorun değil anlayabiliyorum yumurta çatlatmayla ilgili bişi demedi doktor o zaman daha bakardım en son gittiğimde
Gamzetyo7 kişiden kişiye değişiyor her gebelik aynı değildir iki gün daha bekleyin test yaptırabilirsiniz gerçi kan testinde yüksek oranda çıkar
Gamzetyo7 mesela benim daha çok belim ağrıyo
4.4gun hamileyem..heleki nese hiss elemirem bele herden uwumelerim olur qarnimda gerginlik var..duwuylerim olub 2defe ona gore cox narahatam.hekime 5ci gun gedecem
Ben hamileliğin 7 8 haftalık olmadan belirti verenini hiç görmedim bende dahil. maksimum kasık ağrısı tarzı ağrılar oluyo. İnternette yazıldığı gibi mide bulantısı göğüs şişkinliği beklemeyin derim.
PamukPrenses salam. Sinede agri hessaslig olur? Ya urek bulantisi?
PamukPrenses 4aydir hamilesiz ya nece? Orasini basa dusmedim insaAllah sag salamat qucaginiza alarsiz
Elman hayır sadece bel ağrısı var başka hiçbişey yoktur
Elman 4heftelik hamilelikdi hele test etdim coxdi bele qan testi falan etmemiwem
Gamzetyo7 sizde nece heftelik??
Semanur21 cixar mende cixdi 5gun once
Yarın adet olma günüm aslında eğer olmazsam öyle test yapmak istiyorum heveslenmek istemiyorum