Elman ben baya oldu gitmeyeli doktora yok sorun değil anlayabiliyorum yumurta çatlatmayla ilgili bişi demedi doktor o zaman daha bakardım en son gittiğimde
Yeni Hamileler.
Gamzetyo7 kişiden kişiye değişiyor her gebelik aynı değildir iki gün daha bekleyin test yaptırabilirsiniz gerçi kan testinde yüksek oranda çıkar
Gamzetyo7 mesela benim daha çok belim ağrıyo
4.4gun hamileyem..heleki nese hiss elemirem bele herden uwumelerim olur qarnimda gerginlik var..duwuylerim olub 2defe ona gore cox narahatam.hekime 5ci gun gedecem
Ben hamileliğin 7 8 haftalık olmadan belirti verenini hiç görmedim bende dahil. maksimum kasık ağrısı tarzı ağrılar oluyo. İnternette yazıldığı gibi mide bulantısı göğüs şişkinliği beklemeyin derim.
PamukPrenses salam. Sinede agri hessaslig olur? Ya urek bulantisi?
PamukPrenses 4aydir hamilesiz ya nece? Orasini basa dusmedim insaAllah sag salamat qucaginiza alarsiz
Elman hayır sadece bel ağrısı var başka hiçbişey yoktur
Elman 4heftelik hamilelikdi hele test etdim coxdi bele qan testi falan etmemiwem
Gamzetyo7 sizde nece heftelik??
Semanur21 cixar mende cixdi 5gun once
Yarın adet olma günüm aslında eğer olmazsam öyle test yapmak istiyorum heveslenmek istemiyorum
Elman maalesef bugün yapmayacak son 4 gün kaldı sabretmeye çalışıyorum bulantı kramplar bel ağrısı göğüste gerginlik akıntı duygusallaşma ve devamlı içim geçiyor
Aslican erken gebelikte oluyor canım daha öncede söylediğim gibi her gebelik aynı değildir kimisi var hiçbişi yaşamıyorlar kimileri yataktan çıkamıyor nasip varsa vardır yoksada yapacak bişi yok nasibimizde varsa zaten vardır
Gamzetyo7 daha iyi olur ben dayanamadan yaptım negafit çıktı benim daha 4 gün var