Semanur21 Elman maalesef bugün yapmayacak son 4 gün kaldı sabretmeye çalışıyorum bulantı kramplar bel ağrısı göğüste gerginlik akıntı duygusallaşma ve devamlı içim geçiyor
PamukPrenses 4.4gun hamileyem..heleki nese hiss elemirem bele herden uwumelerim olur qarnimda gerginlik var..duwuylerim olub 2defe ona gore cox narahatam.hekime 5ci gun gedecem
Elman PamukPrenses 4aydir hamilesiz ya nece? Orasini basa dusmedim insaAllah sag salamat qucaginiza alarsiz
Eylem PamukPrenses Bende aynen 4.4 hamilekdeyim Bizim bebis Insallah 20.06.2020 de gelecek Insallah 💙🧿🧿
Aslican Ben hamileliğin 7 8 haftalık olmadan belirti verenini hiç görmedim bende dahil. maksimum kasık ağrısı tarzı ağrılar oluyo. İnternette yazıldığı gibi mide bulantısı göğüs şişkinliği beklemeyin derim.
Elman Aslican haklisiniz her kesde belirti olmiya bilir bende korkuyorumki belirti yoksa demek hamile deyilimdir
Semanur21 Aslican erken gebelikte oluyor canım daha öncede söylediğim gibi her gebelik aynı değildir kimisi var hiçbişi yaşamıyorlar kimileri yataktan çıkamıyor nasip varsa vardır yoksada yapacak bişi yok nasibimizde varsa zaten vardır
Aslican Elman yok sakın korkmayın ilk haftalar kimsede belirti olmaz. Beta hcg nin baya yükselmesi lazım belirti olması için. Bebek 7. Haftasına gelene kadar çok çok zor belirti verir
Gamzetyo7 Yarın adet olma günüm aslında eğer olmazsam öyle test yapmak istiyorum heveslenmek istemiyorum
Gamzetyo7 Semanur21 valla bende heyecanla bekliyorum inşallah bu sefer hamileyimdir ve isteyen herkes hayırlısıyla ❤️
Semanur21 Gamzetyo7 amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin beklemekte çok zor insan hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyor