Polyannacilik kac aylık olcak ozaman ? Valla biz gittimizde benım kızım 8 aylıktı sanırım :) gözün korkmasın guzel oluyo
Tatil ❤️❤️
mamacita dehşet begendik çok memnun kaldık valla hatta Instagram’da villa gezegeni var oradan erken rezervasyon yaptırmıştım 6 ay öncesinden 1 haftaligina 4500 lira iki kişi ,. Şimdi tabi bu fiyata bulmak neredeyse imkansız
bitterdelisi24 ağustosta 1 yaşında olacak bizde Ağustos ta anca tatile gidebilicez inşallah 😀
Polyannacilik bızde gitmeyı dusunuyoruz 3 5 gunluk bakalım ya :) konuşuruz daha 😂
bitterdelisi24 gidin valla tatil çok iyi geliyor insana , hele ki bebekli ailelere 😏
Polyannacilik şimdi asla bulamam 😔 arkadaşlarımız geçen yaz bize düğün hediyesi olarak tatil ismarlamisti arkadaş grubumuzla gittik o zaman bebeğim 2 aylıktı daha çok rahat ederiz hep uyur dedik, akşamüzeri vardık çeşmeye direk plaja indik anamm oğlum durmadı herkes bize acıyarak bakiyodu aksksjhd ama böyle bi ağlamak yok hemen o gece İzmir’e dönüp oğlumu anneme bıraktım zaten emmiyodu😂 2gun kafa dinleyip döndüm ama İzmir’e gidip geliyoduk😂 yani bebek huysuzsa otel sıkıntı olabilir iyi karar vermek gerek
mamacita yav huysuz gibi bazen çok huylu değişik benim bebek bilemiyorum sıkıntı yaratirmi bı tatil yapmaya değer mi gidince görecez😂
Polyannacilik evet asıl bızım ıhtıyacımız var :)
Polyannacilik Instagram hesabı yok ama sitenin linkini bırakıyorum.
http://www.tmovakfi.org.tr/gumuldur-tesisleri-fotograf-galerisi/
Marbled teşekürler bacım
bitterdelisi24 kesinlikle 😏