Merhaba kızlar😊🙋‍♀️

Aranızda yeniyim 🥰

25 yasındayım, Ankara da yaşıyorum, 4 yıllık evliyim,
2 tane dünya tatlısı oğlum var 21 aylık ve 4 aylık, 👩‍👦‍👦
20 yaşında eşimle tanıştım severek evlendik 1 yıl için söz nişan kına düğün oldu çok sukur mutluyum iyide bir insan şükür, 👩‍❤️‍👨
liseden sonra okumak istemedim. 💫
5 yıllık bir iş hayatım oldu ama cocuklarım için bıraktım kendim büyütmek istedim iyiki de öyle yapmısım büyük oglum cok yaramaz kimse bakmak istemezdi 😂😂
En sevdiğim ve hasret kaldığım 2 yıldır UYKU 😴
En nefret ettiğim şeyde YALAN 😡

Sizlerde kendinizden bahsederseniz tanışmıs oluruz ❣️

💥💥💥💥💥🍀🍀🍀🍀🍀

ipeksi Rabbim öyle nasip etti canım ilk oğlumu isteyerek yaptım ama 2.oğlum korunurken oldu prezervatif kazası şuan sprial taktırdım inşallah bida hamile kalmam çok korkuyorum 😔

2bebelianakurt 27 yaşındayım Karaman’da yaşıyorum iş gereği eşimin eşimle severke evlendik maliye mezunuyum .şuan claismiyorum 2.5 yaşında oğlum var . En hasret kaldigim memleketim en nefret ettiğim arkadan atılıp tutulması. Eşimle 2017 de tanıştım .

2bebelianakurt 29 yaşındayım hatayliyim ama ankarada yaşıyorum 3 yıllık evliyim 2 yaşında prensesim var. Muhabsebeciyim doğumdan sonra çalışmadım yaza ise başlayacam nasipse. Esimle ayni iş yerinde tanıştık 5 ay icinde söz nişan düğün yaptik.hem görücü usulü hem severek oldu 😁iyi ki olmus Cok seviyorum eşimi mutluyuz.

2bebelianakurt 23 yasindayim. Gurcistanliyim. 19 yasimda universitede esimle tanistim. 21 yaşımda evlendik. Simdi polonyada yasiyoruz 2 yasinda bir oglumuz var. Ingiliz dil tercumanlik bolumu mezunuyum, esim hukuk. Bu kadar🌹❤️

2bebelianakurt Hoşgeldin 🌸
          26 yaşındayım, 7 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var, doğma büyüme İstanbul’lu ama 6 senedir Yurt dışındayım, şuan İsviçre’de yaşıyorum. En hasret duyduğum şey tabikide Ailem 🥺 En nefret ettiğim şeyse iki yüzlü insanlar.. Memnun oldummm 😌

Hoyrat 2 yaş sendromu yasadınız mı neler oldu nasıl anladınız bitti mi ne zaman biter korkuyorum 21 aylık oglum henüz huy değiştirmedi her an bişeyler olur diye aklım cıkıto

Parvana ne kadar güzel okumuş bir aile 🌹

Sizede soruyorum 2 yas sendromunu yasadınız mı

2bebelianakurt 23 yaşındayım, Hataylıyım. Bir oğlum var 5 buçuk aylık maviş bir beyefendi. 19 yaşında eşimle tanışıp 21 yaşımın ilk ayları evlendik. 3 ay sonra da oğluma hamile kaldım. Evlilik yıl dönümümüzde de doğum yaptım daha sonra farkettim bu tesadüfü😅 Çok şükür çok mutluyum.🥰
            Şu an oğluşumla tek yaşıyoruz. (Beni bazı postlarda görenler bilir bu aralar eşimin yanımda olmamasından çok yakınıyorum.😅)
            Liseden sonra istediğim bölüm gelmeyince ve o sırada eşimle tanışınca okula devam etmedim.
            Uyumayı pek sevmem zaman kaybı gibi geliyor bana yani yeteri kadar dinlendiysem sıkıntı yok😂

En nefret ettiğim şey eşimin yanımda olmaması🤧
            En sevdiğim şey eşimin yanımda olması😂

Capkinkedi esin nerde cnm Allah bagıslasın evladını 🥰nasıl gidiyor bebekle hayat neler yapıyorsunuz bizde 4 bucuk aylık olduk sünnet olucaz 16 sında siz oldunuz mu kilo alımı nasıl cnm neyle besleniyor ek gıda basladınız mı

2bebelianakurt Uzun zamandır işi gereği yurtdışında🥰 çok teşekkür ederim 🥰 çok zor tek başıma olduğum için aşırı zorlanıyorum 😥 diş çıkarma döneminde olduğumuz için daha da zor🤦🏻‍♀️ 45 günlükken sünnet ettirdim keşke daha erken ettirseydik diye düşündüm hatta. Çünkü küçük anlamaz diyoruz ama gerçekten fazlasıyla hissediyor😥. Kilo alımı gayet iyiydi ama diş çıkardığı için bir haftadır ateşlenip duruyor o yüzden biraz kilo verdi ama şu an iyi çok şükür. Ve evet tadımlara 4.5 aylıkken başlamıştım şu an yavaş yavaş porsyonları arttırıyorum🥰

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.