Akrep çokta yorucu bir işi var aslında. Bebekten önce çok aktiftik o yüzden belki şimdi problem yapıyor bilmiyorum

Fatmanur1 Sinirinin bununla alakası olduğuna emin misiniz? Şahsen biz haftada tek bir kerecik oda sadece bi tane yapıyoruz 🤦🏻‍♀️ Ben daha sinir küpü gibi geziyorum ortalıkta. Belki de asıl sinirlendiren şey yapmamanız değil yapmak istemediğinizi belirtme şekliniz olabilir.

Hergun istemesi degil ama geri cevirdiginde saldirganlasmasi bana normal gelmedi. Ortada aşırı bir durum var bence. Lakin yanlis yönlendirmek istemem belki de sen isteksizligini ister istemez yansitiyorsundur o da karsilik alamamaktan sıkılmıştır. Konusup orta yolu bulmak lazım.

Fatmanur1 olabilir canım ama senin için çok yorucu ya. İki günde bir normal, o bile yoruyor bazen insanı. Bu konuda anlayışsız olması da ayrı kırıcı

Fatmanur1 tabiki beni istemediğini düşünerek gergin oluyorum her konu için değil bu konu için kızıyorum haliyle .

Deleted10 her gün istemesini bende olağan karşılıyorum bazen sinirli olmasına anlam veremiyorum

Fatmanur1 ya duskun olsan bile hergun olmaz ki bırde ıkı kere ıstıyo.. sen konuş erken boşalıyorsun zaten de bı gun arayla yapın .. gercekten zor bi durum ya :(

alonedark eşim bu konu yüzünden sinirli oldugu için her şeye kızıyor Trip atıyor 😒

Fatmanur1 haklısın bence hergün hergün üstüne cocuk da var yorucu oluyordur .Eşinin anlıcagı dilden konuşsan hergün hergün monotonlaşıyor heyecan şehvet olmuyor .Birgün arayla yapalım birbirimizi özleyelim daha renkli güzel olur vb şeklinde konuşsan

Deleted19 çok konuştum ama olmuyor anlamıyo yani. Diyorum bıraz beni kendi halime bıraksan biraz da ben sana gelsem özlesek falan ama yok

Fatmanur1 o zaman senin libidon yükselir inşallah ikinizde istekli olursunuz ne bileyim ya..