• Muhabbet
  • Eşinize mi düşkünsünüz çocuğunuza mı ?

Evlaaaaaaat evlaaaat sen niye bu kadar tatlısın 🥰😂 eşim beni sattı 😂 bu kız aramıza girdi 🐱 konuşmalarımız hep kızla ilgili sizde durumlar ne bacımsu

Zeynoke oğluma düşkünüm bebeğim iyiki var ❤️❤️tabiki eşim de de önceliği oğludur yani

Zeynoke evlat baldan tatlıdır 😘
      Eşim sorunca ilk sensin diyorum çünkü evlatlarıma önce Allahın sonra onun sayesinde sahip oldum🙏🌺😍

Zeynoke kızım 4,5 aylık şimdiden beni çıldırtır arada ama tabiki kızıma çok düşkünüm öpmelere doyamıyorum özellikle bu aralar sesini keşfetti çenesi düştü çok tatlııı😁

Zeynoke evlat tabiki çok başka önce o ama eşim olmamada olmaz bazen düşünüyorumda rabbim başımdan ikisini eksik etmesin inşallah 🙏🏻🌸🌸

Canoo aboo bu dediğini ben kocama soylesem seni ailemden sonra tutuyorum desem hem beni bosar hem hüngür hüngür ağlar😂😂😂

Zeynoke eşime belli etmesem de tabiki kızim hayatımın tam merkezi . 😂❤️ Ne olur ne olmaz bilinmez ama eşten vazgeçilir de evlattan asla

Zeynoke Oğlum benim herşeyim❤️ Kendi canımdan kıymetlimm, Eşim de biliyor bazen kıskanıyoo önceliğin hep oğlumuz diyo😃 Anne olmak bunu gerektirir benceee ❤️
        Beşiğine gidip öpesim geldiii şimdiiiiii 😃

Zeynoke tabiki oğlum ❤️ eşime Bi kez sormuştum 1 2 sene oldu galiba önceliğim sensin sonra oğlum demişti neden dediğimde sen olmasaydın o da olmazdı dedi. Kızmıştım önceliğimiz oğlumuz olacak diye şimdi sorsam oğlum der belki de😅