incilikaftan hahaaa 😂
Çuçularrr 😢
TombulHatun hahaaa 😂😂😂en sonunda kocamı kandırıp yatıcam hastaneye olmuyor yoksa 🤦🏼♀️
Popy_ o türleri ıslak odunla dövmek istiyorum 😢
Buzlulimonatam benim koca benden çok istiyor estetiği emzirme bitsin inşallah yapıcam ben 😂
aydrm ya niye istemezler anlamam ki sanki onlar için yaptırıyoruz bir kere kendimiz için yaptırıyoruz biz dekolte de gecelikte dolgun dolgun dursun istiyoruz 🤦🏼♀️
taricat yaa kıyamam benim ki biraz büyük eşim beğeniyor ama ben hiç sevmiyorum yaa
ads diğerine de südyene pamuk doldur eşit dursun 😅
Popy_ alıcam valla Allah ne verdiyse artık denicem
Elzi yaa deneyip bana da yazar mısın lütfen valla hi bol duacın olurum 🥰
Limonlupopkek diyorum işte hepimizin ortak noktası 😢batsın bu dünya alt tarafı bşraz fazla çuçu istiyoruz çok mu zor bişey 😂
Endoyy burda göğüsleri büyük olanlar toplansın bizim gibi olmayanlara eşit miktarda dağıtsa valla sorun kökünden çözülecek 😂
Antisosyalmom sağına bakma canım sen ben aynaya bakmayı kestim sen düşün 🥲😂
2bebelianakurt ya benim de eşim hiç sorun etmiyor hep te kızar bana kafana takıyorsun diye ama kendim istiyorum büyük ve dolgun olsunlar allahım ben ne zaman istediğim çuculara kavuşucam 😂😅😅
Buzlulimonatam Allah’ım büyük olmasından yakınan ben bu postu beğendim 🤦🏻♀️ Bende ilk fırsatta küçülttürme ameliyatı olucam 🤦🏻♀️
Buzlulimonatam Tamm canm daha gelmedi 45 günde anca sonuç veriyormuş ama merak ettiğim göğüste süt olunca kullanılıyor mu acaba 🤣😁
Buzlulimonatam tabiki estetik yaptırıyorlar😏 ama çok ağrılı bir işlem diye duymuştum cesareti olan yaptırır😬 ben 1 çocuk emzirdim 2 sene boyunca meme düşkünüydü. Ama öyle sarkık değiller biraz daha büyüdü o kesin tabi kilo aldığım için birde eskiden taş gibi sertti şimdi bir tık daha yumuşak ama hala dik ve güzeller😅 emzirmeyi bıraktıktan 1 sene sonrasında memeler toparlanıyor bence yani bende öyle oldu.
Buzlulimonatam memeye çuçu diyeni de ilk defa gördü bu gözler 👀🙊😅 konuya gelince, emzirsen de emzirmesen de yer çekimi dolayısıyla aşağıya düşüyor namıssızlar 😁
- Düzenlendi
Buzlulimonatam iki bebek emzirdim hala devam ediyorumda.Ve acayip sarktılar.Kilo aldim verdim birde sürekli.Çatlaklarda cabası.Hamilelikte birde rrnkleride değisti🤦♀️ Bitterinde dediği gibi biri sağa bakıyoo biri sola bacım.Şuan tek çarem toparlayı sütyenler okadar🤷♀️
TombulHatun Çok güldüm buna. Benim kızda öyle 🤣🤣🤣🤣
Buzlulimonatam bana şey diyor yaptırınca dekolteli giyinirsin sen görünecek şekilde filan diyor. İstesem dışarıda görünmesini şimdide dekolteli giyerim 2 kat dolgulu sütyen takarım yaparım o dekolteyi ama amacım dışarı göstermek değil kendim için mutlu olmak için istiyorum diyorum anlamıyor