- Düzenlendi
Kızlar Öncelikle Merhaba Biliyorum Biraz Konun Dışında kalacak ama Anlatmadan edemeyeceğim Rahatsız Olacaklar Okumasın 🌸
Benim 7 aylık bi oğlum var Bu aralar Diş Çıkarma Evresinde Afedersiniz baya İsal her seferinde zıbınından taşıyor Geçen kaynanam gil bana oturmaya geldiler Eşim polis olduğu için nadiren evdedir eşimle başbaşa bırakmadılar geldiler oturdular neyse bende çay kek kısır börek hazırlıyım diye girdim mutfağa tabaklara yerleştiriyordum
birden eşim seslendi çok terledim bana bi tişört getir diye Odama girdim de bi baktım kaynanam Bazamın altını kurcalıyor anne dedim ne yapıyorsun çocuk pisletmiş kendini Zıbın arıyorum dedi bende oğlumun kendi odası varken ben zıbını niye kendi odama koyayım hele bir de Bazanın Altınna unutmuşum Aras alinin dolabı olduğunu desi Çıldırdım yatağın üzerinde de eşimle başbaşa kalcaz diye jartiyer takımım duruyor onu almış komidinin üstüne koymuş eminim incelemiştir eşimin tişörtünü aldım odamın kapısını kitledim ve bu bir kaç gündür eşim annesiyle işteyken boş zamanlarında böyle bi 30 dakika felan konuşuyor eve geldiğinde de eşiminde selamı var yani evdeyim diyip 3 dakika bile konuşmuyolar sizce bunlar ne konuşuyorr ?? ”Bu arada kızlar Kimse beni kınamasın Ben Eşim ailesiyle Konuşmasın taraftarı değilim Sadece Neden benim yanımdayken az yanımda değilken de yarım saat konuşuyor bunu anlamıyorum yoksa isterse 10 saat konuşsun günde umurum dışı