Eylemclskn hahahaha aslinda bakarsan bende biraz sansliyim Anneme 3 durak ilerde oturuyorum cok yakin, kayinvalidemde Turkiyede ama yine ister istemez bir insan bunaliyor.. Benim esim de kendi ailesini daha cok seviyor... daha cok duskun

Naime Benim Kaynanam’da Bu Çalışmayı Yapıyor Sanırım Her aradığında Eşime Kaynana gittiniz mi ordamısınız Gelip gidiyorlar mı diye sorup duruyor Sanane beKadın

Sana Türkiye’de Olması hiçbişi değiştirmez Kuzum o ne yapar eder Size Karışır

Aslican Ya evimi Değil yatağımın altındaki bazayı karıştırdı yaa Hakikaten bu kadar Olmaz Olmamalı Eşime Söyledim eşim annesiyle Konuşmuş annesi de saf ayağına yattı ben zıbın arıyordun felan diye eşim de olsun benim evim olmasına rağmen ben bile karıştırmıyorum eşimden istiyorum sende ondan iste dedi kadın Tamam artık size gelmem diye tripler attı Hem Suçlu Hem Güçlü

Naime evet katiliyorum sana... Bitmez dertler Bitmez hergun yasadigim icin ve hep aradiklari icin birsey diyemiyorum, kendi aileme hic yansitmam ben sadece eger birsey illeriye gitti mi Anneme soylerim

Eylemclskn evet biliyorum, bazen oyle cok sinirleniyorum ki... mesela affedersiniz bana bile Soruyor ki; siz nezaman cocuk yapmayi dusunuyorsunuz, kayinpederim de hep diyormus ki bunlar ne yapiyor boyle bunlardan birsey olmaz. Bende onlara defalarca anlattim ki calisiyorum okulumu bitirmek zorundayim, kararlarimiza saygi duyun. Ondan sonra diyor ki; bir gün cocuk olmazsa ozaman ben senden bilirim diyor.... hayda bu karar ben ile esimin arasinda bir konu sana noluyor fitiriyon uyana buyana.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sana Çok Saçma Onlara ne ki sizden çocuğunuzdan “ Yarın Öbür gün çocuk olmasa senden bilirm de ne demek” 😖😖

Eylemclskn hani bir gun cocuk olmazsa anlama getirmek istiyorlar... ama defalarca soyledim ben onlara, esimde hep o akiliklari annesinden aliyor. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sana Seninki Resmen Ateş Topu be Bacım Allah Kolaylık versin ne diyelim 🤲🙏🥰

• Sana bunu yanıtladı.
                • Sana bunu beğendi.

Eylemclskn hahahah Hic sorma amin cumlemizin 😃🤷🏻‍♀️♥️

Eylemclskn eşin seni anlıyosa merak etme o müdahale ederse yapmaz kendi oğullarının söyledikleri genelde zorlarına gidiyo bi daha yapmıyolar 😬

Aslican Eşim Sağolsun Hep Arkamda Umarım Yapmaz artık çok ayıp çünkü ben annemin bazasının altını bile açmam O yokken ya da Ondan izinsiz🤷‍♀️

Eylemclskn valla canım içime hiç hoş şeyler gelmedi bazanın altını dök iyice bak muska falan bırakmış olabilir ben çok yaşadım

Eylemclskn zaten baza olayı tamamen saçmalık kim koyar ki bebeğinin zıbınını baza altına 🙄 bu olay bence bi yandan iyi olmuş eşine de mantıklı gelmemiş en azından uyarmış 😅

Miar Benimde aklıma Gelmedi değil hani Hepsini kontrol ettim Ben yazın kışlık kışında yazlık kıyafetlerimizi Hurçlyıp Koyuyorum bazama Birde valizlerim var içinde hepsine baktım da Bi anne Oğluna Muska yapar mı yaa

Aslican Valla Eşime aslında Annesinin yaptığı hiç bişi mantıklı gelmiyor çoğu zaman der bana benim annem yaşamk için yaşıyor Olgun ve anlayışlı bi kadın değil diye ama işte annesi Kimse annesinden nefret edemez ki

Eylemclskn tabiki nefret etmesin ama haklıyı haksızı da ayırmayı bilsin. Eşin senin ne kadar destekçin olursa o kadar ezemezler. Eşine bağlı burda annesinin tutumu. Kızsın bağırsın tabikide demiyorum ama laf ettirmemeye çalışsın senin arkanda olduğunu bilsin

Aslican Kız Benim Kaynana Çok Şeytan Hemen Ağlıyor Zırlıyor Küsüyor Adam’da Vicdan Yapıyor ki haklı bizde tamam tamam diyip kapatıyoruz konuyu Hiç bir sorunu tam Çözemediğimiz için Sorunlarımız bitmiyor