Benim kaynanam ogluna (esime) cok duskundur, hep derki; Aman oglumu sakin yalniz birakma, Benim oglum cok iyidir. Ve bazen esim eve gelmeden telefonda bir dunya muhabbet ederler , ben oldugumda hic konusmazlar. Ve hergün ariyorlar, Kayinvalidem okadar karisiyor ki, karistigini bile Kabul etmiyor. herkesin kaynanasi farklidir tabikide ama Benim kaynanam yaptigi yalnisi Kabul etmiyor hep aramiza girmek istiyor... beni esimden kiskaniyor, herzaman aradiginda bana der: bugun ne yemegi pisirdin naptin bugun nereye gittin hep detaylari ogrenmek istiyorlar. Ama ben nezaman aradigimda mesela soruyorum: Anne nasilsin Durumun nasil : iyidir nolsun is guc ne varsa sizde var demesi beni acayip etkiliyor Bide özeligimize de giriyor karisiyor bu beni iyice yipratiyor...

Sana Ya Bu Kaynanalar Hep’mi Böyle Bi Allah'ın kulu da kalkıp Benim Kaynanam bi melek Çok iyi desin yaaa 😖 Bende bana ‘mı denk geldi bu Kaynana bende bi sorun var diyip duruyorum desene Herkeste Durumlar aynı

Eylemclskn bence herkeste oyle, ben hic bir zaman birinden “ kaynanam “ iyi oldugunu duymadim tabi kisiye gore degisiyor. Biz yurtdisinda oturdugumuz icin hep bizi soruyorlar, ve esime bunu anlatigimda diyor ozaman bizde senin annenlere gitmeyelim, onla da konusmayalim diye bir cumle birakiyor... Ahh ahhhh :(

Sana Ben o konuda şanslıyım anneme yürüme mesafesiyle 10 dakika uzaklıktayım kaynanama arabayla 30 dakika ama eşim ailemi kendi ailesinden bile çok seviyor

• Sana bunu yanıtladı.
        • Sana bunu beğendi.

Ne kadar ayıp evini kurcalamak. Yatak odama girmesine bile müsade edemem. Benim kaynanam da çok karışırdı ben eşime rahatsız olduğımu söyleyince sağolsun annesine benim yanımda dedi karışma diye. Eşim kaynanama benim hakkımda kötü laf ettirmiyo sağolsun artık karışmıyo.

Eylemclskn hahahaha aslinda bakarsan bende biraz sansliyim Anneme 3 durak ilerde oturuyorum cok yakin, kayinvalidemde Turkiyede ama yine ister istemez bir insan bunaliyor.. Benim esim de kendi ailesini daha cok seviyor... daha cok duskun

Naime Benim Kaynanam’da Bu Çalışmayı Yapıyor Sanırım Her aradığında Eşime Kaynana gittiniz mi ordamısınız Gelip gidiyorlar mı diye sorup duruyor Sanane beKadın

Sana Türkiye’de Olması hiçbişi değiştirmez Kuzum o ne yapar eder Size Karışır

Aslican Ya evimi Değil yatağımın altındaki bazayı karıştırdı yaa Hakikaten bu kadar Olmaz Olmamalı Eşime Söyledim eşim annesiyle Konuşmuş annesi de saf ayağına yattı ben zıbın arıyordun felan diye eşim de olsun benim evim olmasına rağmen ben bile karıştırmıyorum eşimden istiyorum sende ondan iste dedi kadın Tamam artık size gelmem diye tripler attı Hem Suçlu Hem Güçlü

Naime evet katiliyorum sana... Bitmez dertler Bitmez hergun yasadigim icin ve hep aradiklari icin birsey diyemiyorum, kendi aileme hic yansitmam ben sadece eger birsey illeriye gitti mi Anneme soylerim

Eylemclskn evet biliyorum, bazen oyle cok sinirleniyorum ki... mesela affedersiniz bana bile Soruyor ki; siz nezaman cocuk yapmayi dusunuyorsunuz, kayinpederim de hep diyormus ki bunlar ne yapiyor boyle bunlardan birsey olmaz. Bende onlara defalarca anlattim ki calisiyorum okulumu bitirmek zorundayim, kararlarimiza saygi duyun. Ondan sonra diyor ki; bir gün cocuk olmazsa ozaman ben senden bilirim diyor.... hayda bu karar ben ile esimin arasinda bir konu sana noluyor fitiriyon uyana buyana.... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Sana Çok Saçma Onlara ne ki sizden çocuğunuzdan “ Yarın Öbür gün çocuk olmasa senden bilirm de ne demek” 😖😖

Eylemclskn hani bir gun cocuk olmazsa anlama getirmek istiyorlar... ama defalarca soyledim ben onlara, esimde hep o akiliklari annesinden aliyor. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sana Seninki Resmen Ateş Topu be Bacım Allah Kolaylık versin ne diyelim 🤲🙏🥰

• Sana bunu yanıtladı.
                          • Sana bunu beğendi.

Eylemclskn hahahah Hic sorma amin cumlemizin 😃🤷🏻‍♀️♥️

Eylemclskn eşin seni anlıyosa merak etme o müdahale ederse yapmaz kendi oğullarının söyledikleri genelde zorlarına gidiyo bi daha yapmıyolar 😬

Aslican Eşim Sağolsun Hep Arkamda Umarım Yapmaz artık çok ayıp çünkü ben annemin bazasının altını bile açmam O yokken ya da Ondan izinsiz🤷‍♀️

Eylemclskn valla canım içime hiç hoş şeyler gelmedi bazanın altını dök iyice bak muska falan bırakmış olabilir ben çok yaşadım

Eylemclskn zaten baza olayı tamamen saçmalık kim koyar ki bebeğinin zıbınını baza altına 🙄 bu olay bence bi yandan iyi olmuş eşine de mantıklı gelmemiş en azından uyarmış 😅