Rouge farmasi ürünleri her zaman doğal oluyor onlardan alabilirsin canım hatta Bn farmasi ürünleri satıyorum yeni üye oldum burdan foto atılsa atıcaktım sana ürünler kaliteli ve doğal tavsiye ederim ☺️

leopar06 piling tavsiye ede bilirim ben de ama devamlı olarak kullan bir de oksigenli yüz yıkama jeli ile düzenli temizle yüzünü

Lavinia_, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
4 gün sonra

Rouge konu alakasız ama sen iyi bilirsin alnım pütür pütür oldu sınırlerım bozuldu bı onerın varmı acaba

Rouge bi haftadır pıskolojım bozuldu kar yagıyo cildiyeyede gidemiyorum

Bebeksiii moralini bozma yontem basit aslında .gecici bisey zamanında bana da olmustu .gözeneklerin tıkalı ne sivilce olabiliyor ne geciyor tıkalı kalıyor gibi .her sabah aksam cildini temizle yıkama jeli kullanabilirsin ama cildini böyle kurutup gıcır gıcır yapanlar varya oyle olmamalı. birde elini yüzüne götürme oynama bu da asırı onemli .tonik kullanırsan daha iyi olur daha iyi temizlenir ama o sana kalmıs artık .son olarak cildin yaglıysa bile cok hafif yaglı besleyici olmayan nemlendirici sürersen iyi olur..

Rouge önerebilecegın tonik temizleme suyu varmı t bolgem yağlı sadece

Bebeksiii var ama orda olmayan ürünler ya .neutrogena begeniliyor yani jeli .celenes markası da iyi diyolar .bioderma iyi .ne kadar bütce ayırırsın bilmiyorum yüksek fiyatlı iyiler de var ama mutlaka uyguna kendine gore bulursun

Rouge doğum çatlakları için önerebileceğiniz birşey var mı

_Kumsal aynı seyleri öneriyorum catlak dogumdan olur kilo alıp vermeden olur olur yani hepsi aynı .bazı insanların kalca bölgesinde de olur oraya bile yapılır benim dediklerim

7 ay sonra

Rouge yağı sürdükden sonra duşa mı girmeliyiz? Eski postu hortlattım ama

makaroni askım fırcalamayı söylüyorsun demi gecen anlattım sana vücudunu kuru hic bisey olmadan fırçala sonra dusa gir istersen dusta bebek yagı sür istersen dusta bisey sürme cıkınca vücut kremi sür. siz vücudunuzu nemlendirmiyor musunuz zaten ?susam yagını soruyosan onu da dustan sonra sürebilirsin .yada dus almayacaksan da nemlendirici niyetine sür bisey olmaz .normalde yüzünü nemlendirmiyor musun dustan öncede sonrada hergün de yüzüne krem sürüyorsun demi bu da aynı işte zor bisey yok vücut nemlendirme

Rouge canım ben normalda vücudumu nemlendirmiyorum. Doğru nemlendirici bulamıyorum, vucut spreyi vuruyorum. Fırçayı uygulamaya başladım tabsien üzerine🌹 Fakat nemlendirme konusunu seninle netleşdirmek istedim. O zaman kuru fırça- duş- duştan sonra susam yağı. Sanırım susam yağı nemlendiriciden daha etkili değil mi

makaroni canım her fırcalamada illa dusa girmek zorunda degilsin ilk zamanlar vücut ölü deri atıyor ama rutin yaptıgın zaman öyle olmuyor ben okula gittigim zaman erken kalkıyodum fırcalıyodum krem sürüyodum sonra fıır okula ama o gün dus alıcaksan tabiki önceden fırçala cünkü vücudunun kuru olması lazım susam yagını da büyük annem kullanıyordu ondan yoksa artık yapmıyorum onun yerine nemlendirici sürüyorum arada kullanıyorum yararını cok gorduk o ayrı onu da normal krem gibi istediğin zaman kullanabilirsin sadece zor emiliyor bilesin

Rouge at kılı fırçasini yüz için tavsiye ediyormusunuz acaba ben set olarak sipariş verdim 🙏 cevaplarsanız çok sevinirim 😚

Papatyaaa cok serum asit bilmem ne önerebilirim ama en en etkili cift asamalı temizlik .yapmaya basla 1 haftada bana geri donersin gerçekten öyleymiş diye .cift asamalı temizlik bir jel birde yag yada krem temizleyiciyle oluyor .gozenekler yeterince temizlenmediginden oluyor o yüzden en etkili yontem bu