Ask_hosmus kızmı acaba😕
Aşermeye göre cinsiyet🥰
Naz95 Valla genel olarak hep ekşi çekti canım, ilk aşerdiğim şey böğürtlenli dondurma,limonataydı.. sonra limon sıkılıp yenilen herşeyi canım istiyordu oğlum oldu😃
Asla tatlı yiyemedim, oğlum hala tatlı sevmez 🙈
Birmelekannesii bende limonu doğrayıb tuzlayıp yiyorm 🤣 merak ediyorm neym olucak
Naz95 rabbim seninde hayırla kucagına almayı nasip etsin
2bebelianakurt amin inşallah canm❤️
Naz95 hurafe bunlar 😂 benim karnıma bakipta aa erkek mi diyorlardi hep aynı erkek bebek göbegine benziyormus doğunca inandılar 😂
Naz95 sağlıklı olsun da🙂
Naz95 belki sizinki değişmez 😀
Naz95 Normalde de yerdim ama gebe olunca yemezsem günü zehir ederdim eşime ki. Almak mecburiyetindeydu
Naz95 kızım var ve hep tatlı yedim. Doktorlar tatlı ekşiyle alakalı olmadığını söylüyor.
Naz95 kızımda ekşi tuzlu şeyleri canım çekerdi tuttu benimki tatlıdan nefret ederdim
Naz95 ben öyle cok fazla aşermedim ama ilk oğluma hamileyken canım acı biber turşusu çekmişti 😂 hayatımda hiç acı yiyemeyen ben 2 kase acı turşu yemiştim 😂😂 kızımda da oğlumda da hem tatlı hem ekşi herşeyi yedim 🤷🏻♀️ ama farkli olarak oğlumda acı turşu yemiştim 😂😂 ben inanmiyorum ya öyle ,ye tatlıyı getir atlıyı, ye ekşiyi getir ayşeyi bana uymadı 😂😂
Naz95 aşırı derecede portakal tost ve patates kızartması istiyordum. bir de sürekli salça koklamak 🙈 erkek bebeğim oldu
Naz95 Valla bende 5 haftalık hamileyim ve aşırı sürekli çiğköfte istiyor canım🤣🤣
Naz95 bende bi anormallik var galiba hiç bir şey aşermedim. Pek bir şey yiyemiyordum zaten sürekli olarak yemeklerde roka yiyordum sadece acılı ekşili ama kızım oldu. Onlara inanmıyorum ben pek
Naz95 Ayy asermek lafı duyunca bile aklıma Malta eriği geliyor tek aserdigim şey oldu ama kış olduğu için hiç bir yerde bulamadık istanbulun bakmadigimiz yeri kalmadı 😂😂😂