alonedark 3 sene önce sezeryan oldum bende genel anesteziyle. 10 gün sonra da sezeryanım var. Dikişim güzeldi benim ince bir çizgi kaldı. Doğumdan sonra günlerce yatağa bağlı kalmadım eve geldim hep hareket halindeydim o yüzden belkide rahat atlattım. Şimdide spinal olucam beni de spinal geriyor🙄

alonedark sezaryen doğum yapmış eski bir sağlıkçı olarak net şunu söyliyim her iki doğumunda artı ve eksileri var, birazda bünye ile alakalı lakin normal doğum bir tık daha zor 🙏🏻

bitterdelisi24 sunı sancıya göre kolaydır bencede ama söyleyenler var 1 ay yataktan kalkamayan bıle varmış

deleted77 doğumun her türlüsü zor ya bı evlat getırıyorsun dünyaya zor vallah psikolojık olarakta zor çok fazla acı çekmekte zor ama bı o kadarda güzel tabı

alonedark
      Maalesef kendi sancım yoktu suni sancı almak zorunda kaldım bekledik ama gelmedi suni sancı verildi doğum aninda bebek geliyor artik o raddedeyiz birden sancılarım bir kesildi doktorun ödü koptu cocugun kafasi geldi nefessiz kaliyor doz fazlalasti böyle öldüm öldüm dirildim

alonedark iki tane doğum yaptım ikisi normaldi 1.sinde 17 saat ikincisi 12 saat sürdü.tabiki ilkin dikişi zor oluyor ikincisinde daha kolay geçti