Ozge49595 bi uyku arkadaşı olsa bence ya da emzik kullaniyorsa emzik te olur. O şekilde kendi yatağında yatmaya alışır bence. Ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını. Montessorie yatağa geçirdim direk done döne misler gibi uyudu. Şimdi 27 aylık asla bizim yatağa gelmez cok nadir bazen sabaha karşı uyanıp babasını yanına çağırır 😀
Anneler bebisler sizlerle birlikte mi yatıyor napcam ben böyle?
bittercikolata bitane inegi var emzik tutmuyor maalesef ki asla hicbisey kabul etmiyor
TombulHatun bitane inegi var yok onuda kabul etmiyor ilaha yanımızda yatacak
Ozge49595 eşimi yolluyorum salona mecburen
Eşini salona yollayan yollayana şükür tek değilmişim 😂
Ozge49595 Benim kızım da bizimle beraber yatıyor 6 7 aydan beri yazın alıştı .Şuan da yatağında uyumuyor .Üstelik cok da deli uyuyor sığamıyoruz yatağa 🤦🏻♀️Hatta bazen gece yataktan inip yerde yatıyo o derece yerlere hep döşek koydum 🤦🏻♀️Babası gece vardiyasındayken rahat oluyoruz geniş geniş uyuyoruz 😄
Ozge49595 biraz sabret canm alışır
Ozge49595 ayy saka gibi :)) biz mi gıdelım de yani illa beraber mi yatıcak:)
Ozge49595 Bizde öyleyiz en son dedik bu yataktan birinin gitmesi lazım ama o kisi baba değil 🤣 Özellikle babasinin tepesinde yattığı icin iceri yollamak zorunda kaldim adam kalkıp ise gidiyor kıyamıyorum
Pcoslu1anne benimkinin umrunda degil yeter ki yerinde yatsında
bitterdelisi24 ne gitmemize izin var nede gidiyor nolacak anlamadım
TombulHatun umarım
Ozge49595 sabır zamanla alışacak 😊 ama yanınızda yatırmaya devam ederseniz dönüşü olmaz. Asla alıştırmayın yatağında uyumayı öğrenmeli. Sonra ayrı odası olacağı zaman hiç bırakmayacak ve onun için çok zor olacak herşeyden önce o yaşta yaşayacağı zorluğu düşünün bir sürü kabuslar rüyalar eşlik edecek. Bir tanıdığımız 5 senedir oğluyla yatıyor eşi ise kanepede.. Malesef alıştıramadı ne yapacağım diye kara kara düşünüyordu en son🙃