• Muhabbet
  • Anneler bebisler sizlerle birlikte mi yatıyor napcam ben böyle?

Ozge49595 Benim kızım da bizimle beraber yatıyor 6 7 aydan beri yazın alıştı .Şuan da yatağında uyumuyor .Üstelik cok da deli uyuyor sığamıyoruz yatağa 🤦🏻‍♀️Hatta bazen gece yataktan inip yerde yatıyo o derece yerlere hep döşek koydum 🤦🏻‍♀️Babası gece vardiyasındayken rahat oluyoruz geniş geniş uyuyoruz 😄

Ozge49595 Bizde öyleyiz en son dedik bu yataktan birinin gitmesi lazım ama o kisi baba değil 🤣 Özellikle babasinin tepesinde yattığı icin iceri yollamak zorunda kaldim adam kalkıp ise gidiyor kıyamıyorum

Mirinda odası yok odamızda besigi var uykum cok agır baska odada uyurken duymazsam diye korkuyorum besigi de sevmiyor rahat etmiyor nasıl olacak anlamadım

alonedark koyıyorum amabş görsen sanki biri besikte dövüyor nasıl aglıyor bi sür dualar acıyorum niniler acıyorum yok catlayana kadar aglıyor

Ozge49595 sabır zamanla alışacak 😊 ama yanınızda yatırmaya devam ederseniz dönüşü olmaz. Asla alıştırmayın yatağında uyumayı öğrenmeli. Sonra ayrı odası olacağı zaman hiç bırakmayacak ve onun için çok zor olacak herşeyden önce o yaşta yaşayacağı zorluğu düşünün bir sürü kabuslar rüyalar eşlik edecek. Bir tanıdığımız 5 senedir oğluyla yatıyor eşi ise kanepede.. Malesef alıştıramadı ne yapacağım diye kara kara düşünüyordu en son🙃

Ozge49595 bizimde ayni yaa odasında nasil alistirabilirim acaba 19 aylık oğlum

Ozge49595 annesi var daha ne olsun 😊alişınca beraber yatmaya ayrı yatması zor oluyo .Amaann olsun ben sıkıntı yapmıyorum ömür boyu yatcak hali yok ya

Ariel ay aşlah korusun elimden geleni yapıyorum olmıypr ilerde cok sıkıntı olacagını tahmin edebiliyorum