Hasta olduktan sonra huy belledi bebegim bu seferde bizle yatıyor benimde esimin uykusu agır ortamızda yatıyor allah korusun elimiz kafasına carpacak diye üstüne yatacagız diyr ödüm kopuyor besikte asla yatmıyor napdıysam ne ettiysem nasıl unuturrum yanımda yatmamasını hadi esim olmazsa yatarız birlikte gitmiyor bi yere bende yatacam diyor bebe yatıyosa bende yatcam diyo sanki bebeyi degil onu emziriyorum bebegim 6aylık
Anneler bebisler sizlerle birlikte mi yatıyor napcam ben böyle?
Ozge49595 bızdede durum öyle ama esım mecbur salonda yatıyor .. uc kısı tıkış tıkış yatmaya gerek yok yolla esını ıcerı cok lazım sankı 🤣🤣 herkes rahat uyusun 🙃🥰
bitterdelisi24 dünen gönderdim sabahın köründe geri geldi ben niye sizle yatmıyorum diye ama 3kisi sıgmıyoruz rahat olmuyo
Ozge49595 daha çok küçük alışır geri yatağına uyku arkadşı ver eline nir oyuncak biraz ağlar ama alışır bir kaç güne aşı olduğu geceler yanıma alıyorum sadece onda da ne eşimi ne beni uyutmuyor olabildiğince alıştırmamaya çalışıyorm ayıcığı var ona sarılıyor
Ozge49595 bi uyku arkadaşı olsa bence ya da emzik kullaniyorsa emzik te olur. O şekilde kendi yatağında yatmaya alışır bence. Ben 6 aylıkken ayırmıştım odasını. Montessorie yatağa geçirdim direk done döne misler gibi uyudu. Şimdi 27 aylık asla bizim yatağa gelmez cok nadir bazen sabaha karşı uyanıp babasını yanına çağırır 😀
bittercikolata bitane inegi var emzik tutmuyor maalesef ki asla hicbisey kabul etmiyor
TombulHatun bitane inegi var yok onuda kabul etmiyor ilaha yanımızda yatacak
Ozge49595 eşimi yolluyorum salona mecburen
Eşini salona yollayan yollayana şükür tek değilmişim 😂
Ozge49595 Benim kızım da bizimle beraber yatıyor 6 7 aydan beri yazın alıştı .Şuan da yatağında uyumuyor .Üstelik cok da deli uyuyor sığamıyoruz yatağa 🤦🏻♀️Hatta bazen gece yataktan inip yerde yatıyo o derece yerlere hep döşek koydum 🤦🏻♀️Babası gece vardiyasındayken rahat oluyoruz geniş geniş uyuyoruz 😄
Ozge49595 biraz sabret canm alışır
Ozge49595 ayy saka gibi :)) biz mi gıdelım de yani illa beraber mi yatıcak:)
Ozge49595 Bizde öyleyiz en son dedik bu yataktan birinin gitmesi lazım ama o kisi baba değil 🤣 Özellikle babasinin tepesinde yattığı icin iceri yollamak zorunda kaldim adam kalkıp ise gidiyor kıyamıyorum
Pcoslu1anne benimkinin umrunda degil yeter ki yerinde yatsında
bitterdelisi24 ne gitmemize izin var nede gidiyor nolacak anlamadım
TombulHatun umarım