• Muhabbet
  • Anneler bebisler sizlerle birlikte mi yatıyor napcam ben böyle?

alonedark koyıyorum amabş görsen sanki biri besikte dövüyor nasıl aglıyor bi sür dualar acıyorum niniler acıyorum yok catlayana kadar aglıyor

Ozge49595 sabır zamanla alışacak 😊 ama yanınızda yatırmaya devam ederseniz dönüşü olmaz. Asla alıştırmayın yatağında uyumayı öğrenmeli. Sonra ayrı odası olacağı zaman hiç bırakmayacak ve onun için çok zor olacak herşeyden önce o yaşta yaşayacağı zorluğu düşünün bir sürü kabuslar rüyalar eşlik edecek. Bir tanıdığımız 5 senedir oğluyla yatıyor eşi ise kanepede.. Malesef alıştıramadı ne yapacağım diye kara kara düşünüyordu en son🙃

Ozge49595 bizimde ayni yaa odasında nasil alistirabilirim acaba 19 aylık oğlum

Ozge49595 annesi var daha ne olsun 😊alişınca beraber yatmaya ayrı yatması zor oluyo .Amaann olsun ben sıkıntı yapmıyorum ömür boyu yatcak hali yok ya

Ariel ay aşlah korusun elimden geleni yapıyorum olmıypr ilerde cok sıkıntı olacagını tahmin edebiliyorum

Onebaby evet bende ilk aylarda sürekli ağlıyordu ama fark ettim ki kokumla uyumak istiyor yastığa giydiğim bir tişörtümü geçirmiştim işe yaramıştı☺️ (ilk aylarda yanına bu tarz kumaş örtü vs koymayalım boğulma tehlikesi yaşanabilir)

Ozge49595 siz kararlı olun elbet öğrenecek tek başına uyumayı. Aslında en çabuk öğrenebileceği dönemdesiniz eğer büyüyene kadar böyle olsun büyüyünce ayırırım derseniz asıl zorluk orada başlıyor işte☺️

Ozge49595 benim bebeğim de 5 aylık bizimle yatıyor tecrübeli anneler yardım lütfen nasıl ayırabilirim çok zor oluyor gerçekten

Ozge49595 kızım 2 bucuk yaşında benimle yatmak istiyor babayı yolladik odaya üç kişi sığamıyoruz çünkü 😂