Normal de de yarın adet günün ama sırtım cok agrıyor bana da kanama başladığı gun artık adet döngüsü dedıler karma karışık oldu hersey doktor nedense bana 3 ay ertele dedı ama kımyasal gecıren kımseye dememıstır tabı bunu doktor demeden önce korumasız ılıskı oldu bır kere zaten sonra çokta takmadım doktoru acıkcası esım aylardır ıstıyordu ben hep erteledım çünkü o yüzden korumasız ılıskıye devam ettık ☺️Bugün gua uygulamaya göre yurmurtlama gununun en yüksek olduğu günmüş artık ne kadar saglıklı bılmem 🤷🏼‍♀️🤣

Marbled ablamında dış gebelikten sol tüpleri alındı ama şuan 3aylık hamile çok şükür sizede nasip olur inşallah 🤲🏻

Deleted_1 Sağlıkla kucağına alsın inşallah ☺️ Darısı benim gibi bekleyenlere olsun 🤲

sudemsu ıns rabbım tüm ısteyenlere saglıklı sekılde nasıp etsın ıns sızede umarım güzel haberlerınızı alırız kaç gun kalmış acaba ?

deleted_6218 8 gün ama akşam oldu 7 gün diyelim biz ☺️ 15inde yumurtlamam oldu 16sı çatlama oldu ovülasyon testinde üstüne de 8-9 gün geçmiş oldu bakalım

sudemsu hı teste göre yaptınız umarım güzel sonuçlar alırsınız erken gebelık testını 4 5 gun kala deneyebılırsınız ben 1 gun kala denemıstım sılık çıktı değer 37 dı ılk tabı sonra 78 oldu yavaş ılerlıyordu 5 gun sonra 273 oldu sonra dustu değer tabı

deleted_6218 benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde adetimden iki gün önce yaptığımda silinti hatta 2 saat sonra ikinci çizgi çıktı ertesi günü sabah test verdim 68 çıkmıştı yani 45gibi bir değeri güzel algılamış test ama işte erkenden yapıp stresi sokmaya gerek yok dayanabilsek keşke

deleted_6218 yok bir tane düşüğüm var Allah başka yaşatmasın inşallah 🙏 8haftalıkken 5 haftada kaldığı için gelişmediği için kalp atımı da olmadığı için kürtaj oldum ben

Bsraksk nasıl yapıcaz detaylı bi şekilde anlatır mısın bende 5aylık evliym ve olmuyo😕

sudemsu rabbım onların ömrünü olacak çocuğa versın ıns saglıklı bır bebegın olur ıns