Marbled benimde aynı dış gebelikten alındı ama doktor tek tüple daha çabuk kalınıyor demişti bende hiç korunmamama rağmen hamile kalmadım üstünden 1 yıl geçti daha mı zor olunuyor tek tarafa gittiği için daha çabuk olunuyo denildi sanırım
Gebelik planlayanlar hadi toplaşıp ağlayalım 🥴
sudemsu emzirmiyorumda suan bebegim artik 14 aylik. Burda hamile olan bir cok arkadaş var onlar dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸🤲
Aynnkrdsm bayağı güzel anlatmışsınız işte konuyu hayat insanları sınıyor gerçekten bebek istediği an olmuyor istenmediği an şap diye oluyor istiyende sınanıyor istemeyen de böylelikle kısmet gerçekten de benim bu site dışında takip de olduğum bir her yok instgram da yok ama dediğiniz gibi planlamamak daha doğru aslında ne kadar planlarsak o kadar vücut kendini geri itiyor sigara alkol hiçbir alışkanlığım yok kan değerlerim normal yumurtlamayı güzel bir şekilde de görüyorum tek eksik şey akışına bırakmamak keşke doktora deseydim ki 9 gün önceden test yapmayalım zihin bırakmıyor ki hep ona yöneliyor bu ay hamile değilsem diğer ay dediğiniz gibi 1 aylık uğraşacak başka planlar kuracağım işteysen bile boş zamanımda gidip onla bunla sohbet edeceğim bakalım herkes için hayırlısı olsun yakındır gelecek olan da biz sabırsızlandığımız için onlar da inat ediyor işte gelmemek için 😀☺️
Deleted3441 inşallah siz de çok çabuk sağlıklı bir şekilde gebe kalırsınız 🙏
Deleted3441 Bana tam tersi biraz daha zor dedi doktorum. Çünkü genelde bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz. Tüp olmayan taraftan yumurtladığımızda o yumurtanın döllenme şansı olmuyor. Yılda 6 ay hamile kalma şansımız var diye düşün yani. Hele ki genelde tüp olmayan yerden yumurtluyorsak işimiz daha zor.
Geçen ay doktora gittim hamilelik için ek bir yöntem uygulayalım diye. Bir sorun olmadığı için gerek görmediğini söyledi ama birkaç ay daha olmazsa açıkçası Klomen gibi bir tedavi talep edeceğim. Yerinde olsam beklemezdim daha fazla.
Marbled benim yaşım 21 diye çok umursamamıştım acelem yok diye de tüp alınınca yumurtalıkta onunla birlikte alınmıyor mu
Marbled umudunu yitirme bende 2 kere dış gebelik yaşadım tek tüplüyüm. Ovulasyon testi kullandın mı?
Bnde her ay hüsranla bitiyo bu ayda tekrar yumurtalama testi yaptım adetime 6 gün var inşallah bu ay mutlu haberi alırım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
sudemsu 14 yumurtlama 15 çatlama normalde hep iki gün yuöurtlama görürdm bu ay tek gündü pisikolojikmenmi bilmiyorum kasığımda iğne batarmış gibi ağrı mide bulantısı gine çok düşünmemeye çalışıyorum ama hep düşünüyorum
masumperi çok yakınmış yumurtlama günlerimiz benimde 15i t çizgisi C çizgisinden bayağı koyuydu 16sı sabah silikleşti 16sını baz alırsak benim 7 gün oldu iki gündür soğuk algınlığım var o yüzden gece serum taktırdım betahcg çıkmadı daha erken olduğu için çıkmadı diye düşünüyorum nedense varmış gibi hissediyorum bende bir şeyler hafif hafif arada kasıklarımı yoklayan ağrılar oluyor bazen baş dönmem ve iştahım açık kabızlık çektim üç gün diyebilirim canım habire bir şeyler istiyor bir de çok saçma ama nefes darlığım var ama nefes darlığım soğuk algınlığına ve strese bağlı olabilir dedi doktor bilmiyorum erken gebelik testi sipariş vermiştim 5 gün 28ya da 29undan yapmayı düşünüyorum açıkçası
sudemsu inşallah ikimizdede vardır gebelik olursa haber et 😃
sudemsu benim eşimde sperm sorunu vardı tedavi oldu bitti doktor her an alabilirsiniz haberi dedi artık olmazsa bn tkrar gidicem tahlil yaptırdım hormonlarım bişi çıkmadı yumurtalıklarım iyi en son artık rahim filmi çektirim olmazsa inşallah olurda o ağrıları çekmem
masumperi benimde bir kürtajım var 4 veya 5 hatırlamıyorum deneme de tutturmuştuk ama bebek gelişmek istemedi ve kalp atımı olmadı ondan dolayı da kürtaj oldum üstünden de 3-4 ay geçti bu sürede de hiç korunmadım açıkçası rahim kendini hazır hissetmedi ki olmadı diyorum bakalım bu ay hazırlar mı çok yakında anlayacağız da zaman bize hiç akmıyor gibi değil mi 😊
Öyle vala bklemedeyiz 😃🤲
sudemsu evde testim kalmadı hepsini bitrdim test alıp son 2 gün kala yapmayı düşünüyorum varsa ozmn çıkar herlde ovülasyon testi denedim bugün blki pik gösterir bazıları ordan anlaşılıyo gebelik ama göstermedi