Gebelik planlayanlar hadi toplaşıp ağlayalım 🥴
sudemsu rabbim nasıp etsın inşallah bizde 2 nci çocuk ıstıyoruz 6 aydır deniyoruz bakalım kısmet çok istiyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻❤️
Fatma01 çok üzüldüm gerçekten başımız sağ olsun rabbim inşallah tekrardan 2’iz nasip eder sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
bugsbunny00 inşallah size de en yakın zamanda hayırlısıyla 🙏
aloNeaNgeL inşallah ikincisi de size hayırlı bir zamanda nasip olur 🙏
sudemsu amin saol canım🥰
Huzurlu_poncik bende erken adet olmuştum ve hep geç olurdum şaşırmıştım. Bidaha ki adette ise olmadım hamileymisim. Hemde o erken adet olduğum zamandan beri. İnşallah sende benim yaşadığım gibi yaşarsın. Allah’ım nasip etsin
Huzurlu_poncik docdrmfk adresini takip edin instegramda.dogal yoldan gebe nasıl kalınır anlatıyor doktor hatta gebe kalinmasi için ilaçları var aldım ben başladım bakalım çok hamile kalan var bı göz atın sayfaya
Kizlarr benimde bebegim olmuyo catlatma hapları ignesu falan kullandim ama yine olmadi sira rahim filmine geldi cekilmek istiyorum ama korkuyorum bide regliyken mi çekiliyor onu yazar mısınız
Fatmanurefe Adetten sonra çekiliyor. Anestezi almadan yapılan çekimde ağrı oldu diyen de var olmadı diyen de. Ağrı eşiğin ve tüplerinle alakalı bir durum. Bir de cihazlar yeni olmalı. Anestezili çekimde bir şey hissetmiyorsun zaten.
Marbled tesekkur ederim 😍
Ben adetin 12 ci gununden fealiyyet yapiyom.amma ne kadar yapsamda olmuyo tek tuple zorlaniyorum.
sudemsu Allah gönlünüze göre versin her ay ümitlenirdim test yapardım sonra bana kimse bebek konusu açmasın dedim herkese onlar sorduksira ben stres oluyorum pcos var doktorum kilo vermemi önerdi diyetisyene yazıldım tevekkül benden takdir Allah’tan 💕
Papatyagelin01 Allhın izniyle olacaktır inşallah 🙏
Badiss biz evlendigmzden beri geri cekilmeyle korunduk birakinca ilk cocuguma 2. Ayda kaldim 2. Ye henuź beklemedeyiz
sudemsu belirti varmı sende geçmiyo sanki günler