sudemsu bnmde mide bulantısı ara ara bel ağrısı ara arada kasığıma bişi saplıyo gibi şu 5 gün geçsede bilsem

masumperi bel ağrısı bende de yürüdüğümde hareket ettiğimde çok oluyor mide bulantım yok kabızlık devam bir de göğüsler büyümeye ve sertleşmeye başlıyor gibi tabi adette yaklaşıyor bakalım bu sefer hangisi tüm olan var olmayan belirtilerimize rağmen inşallah hamileyimdir hayırlısıyla

Bişey deniyorum hamile kalmak için çoğu kişi o şekilde gebe kalmış bu ay kullandım içimde ne kadar iltihap varsa temizlendi üstüne erken adet oldum böyle olması da çok iyiymiş kısmetse diğer aya hamile kalırsın diyor bana kadın bakalım hayırlısı sonuç alırsam yazarım sizede

Kızlar size kendi uyguladığım yöntemi söylemek istiyorum umarım birilerine vesile olmuş olurum 41 gün boyunca Meryem suresini okudum ve bittiği ay hamile olduğumu öğrendim ben Meryem suresinin yanına ekstra olarak yasinde okuyordum ama dediğim gibi önemli olan inanarak Meryem suresini aksatmadan her gün okumak ve içinde secde ayeti geçiyor secdede yapmanız gerek Allah’ın izniyle benim hamile kalmama vesile oldu deneyebilecek olan varsa denesin mutlaka oğlum şimdi yanımda 4 aylık ❤️

sudemsu merhaba benımde 29 aylık oğlum var gecen ay denedık gebelık oldu ama malesef kımyasaldı 10 Aralık kanamam başladı ve 1 hafta surdu sonra doktor değerlere baktı 2 günde 1 ve en son 1 oldu değer artık tamamen bıttı gebelık dedı

Normal de de yarın adet günün ama sırtım cok agrıyor bana da kanama başladığı gun artık adet döngüsü dedıler karma karışık oldu hersey doktor nedense bana 3 ay ertele dedı ama kımyasal gecıren kımseye dememıstır tabı bunu doktor demeden önce korumasız ılıskı oldu bır kere zaten sonra çokta takmadım doktoru acıkcası esım aylardır ıstıyordu ben hep erteledım çünkü o yüzden korumasız ılıskıye devam ettık ☺️Bugün gua uygulamaya göre yurmurtlama gununun en yüksek olduğu günmüş artık ne kadar saglıklı bılmem 🤷🏼‍♀️🤣

Marbled ablamında dış gebelikten sol tüpleri alındı ama şuan 3aylık hamile çok şükür sizede nasip olur inşallah 🤲🏻

Deleted_1 Sağlıkla kucağına alsın inşallah ☺️ Darısı benim gibi bekleyenlere olsun 🤲

sudemsu ıns rabbım tüm ısteyenlere saglıklı sekılde nasıp etsın ıns sızede umarım güzel haberlerınızı alırız kaç gun kalmış acaba ?

deleted_6218 8 gün ama akşam oldu 7 gün diyelim biz ☺️ 15inde yumurtlamam oldu 16sı çatlama oldu ovülasyon testinde üstüne de 8-9 gün geçmiş oldu bakalım

sudemsu hı teste göre yaptınız umarım güzel sonuçlar alırsınız erken gebelık testını 4 5 gun kala deneyebılırsınız ben 1 gun kala denemıstım sılık çıktı değer 37 dı ılk tabı sonra 78 oldu yavaş ılerlıyordu 5 gun sonra 273 oldu sonra dustu değer tabı