• +18
  • Evde seksi giyinme

Katty Ben eski giymedigim taytlarimdan bir kaç adet büstiyer yaptım bir kaç adet bady yaptım. Bazılarının ön tarafını dekoltesi açık yaptım çoğu zaman almıyorum istersen sana da nasıl yapacağını söyleyebilirim cnm

Popy_ tabiki canım. 😊. Giymedigim herhangi bir taytı al ve bacakları aynı hizaya gelecek şekilde ust üste koy. Bacak arası dışarıda kalıyor oradan makas ile alttan üste doğru C şeklinde kes. Üzerine giy. Ve nasıl bir gemislikte dekolte istiyorsan kes

Seksi_hatun hmm anladım peki kestikten sonra kesilen yerler de dökülme yada kesme olduğu belli oluyor mu kesilen yerinde ayriyeten içe kıvırıp dikiyo musun

Popy_ Hayır canım herhangi bir dökülme ip çıkma olmuyor hatta anlaşılmıyor bile kesilip tayttan yapıldığına

Popy_ rica ederim cnm. 🥰 Ama eğer için rahat etmez ise sen ince bir kıvırıp dikiş atabilirsin 😍

Katty

Bende kendime baktım suan

Polar mor renk donum
            Üstüne çekilmiş turuncu cicekli corabım ve turuncu patiğim
            Önünde kedi olan pijama üstüm ve cocuklara gelmesin diye tam tepeden toplanmış saclarım😂😂😂

Arzuladığı gibi görmek istiyor benim eşimde ister herzaman bakımlı olmamızı istemesi iyidir herzaman

Seksi_hatun denedim de netten keşke ne kadar keseceğime baksaymışım😅 ben küçük kestim sanarken giyince omuzdan düşüyodu 😅

Popy_ 😄😄😄😄😄 Düşük omuz kullan cnm bı tarafını düşür

Babybaby biraz üşüyorum ama ev sıcacık zaten. Birde süsümden ödün veremiyorum malesef eşim çok sever dekolteli gezmemi. Onun hoşuna gittiği için bende üşüdüğümü hissetmiyorum 😁

Katty derin v yaka olan buzlar al. Hatta önü kruvaze mi ne diyorlar onlardan al. Tayt git aşırtman ne gızz gencecik kadınlar neden salaş salaş giyinir zaten anlamam hiç. Kısa croplar dan al belini gösteren dekolteli filan. Sırt dekolteli kazaklar al git. Ay aşırtman nedir ya pof ben darlandım