Bum Ozge49595 harika bir değişim yaa 🌟 aralıklı oruç menünüz hakkında bilgi verir misiniz benimde 10 kilo fazlam var da 🥲
Mavisim20 sosyolog1kadin hergün yapabildiğim kadar denicem bakalm ama sabah yaptim şuan bile bacagim acayip agriyor alisinca gecicektir insallah
sosyolog1kadin Mavisim20 hangisini yaptın bende şiöşd bi tanesini yapıyorum ama yarıya gelmeden bittim🥴
Mavisim20 sosyolog1kadin ya ben rast gele öyle bi acayim dedim yag yakmak icin tabata olarak geciyor sadece 11 dakkaydı yaparım dedim ama bitiremedim
Nebilimne bittercikolata suan boy kilonuz ne kadar canım seni de çok yorduk valla soru sora sora 😂😂😂 Nerden resim attım dıyomussun 🤣🤣🤣
sosyolog1kadin bittercikolata gerçekten mi 😃ne zman alışıyorsun peki çünkü bitiremyince moralim bozuluyor ve devam etmek istemiyorum verim alamayacağım diye 🥴 hala zorlanıyor musun çok fazla
bittercikolata sosyolog1kadin Hayır hayır zorlanmıyorum max 2 hafta ver kendine gittikçe güç kazanacaksın sakın pes etme😀😀
sosyolog1kadin bittercikolata tamam kuzucum çok teşekkür ederim 🥰 9-10 kilo vermek istiyorum 61 kıloyum
Mutters Ozge49595 şimdi süt sağmam lazım sonra yapmaya başlıyorum 😂😂saat daha 21:29 kendimi hazırlayım😂😂
Mutters Ozge49595 ben 15 dakikalık videoyu yaptım ayaklarım kendi kendine yürümeye devam ediyor😂😂aferin daha yemem o kadar şeyi😂😂😂😂zormuş gerçekten ama yap sende
Ozge49595 Mavisim20 bende bilmiyprum sag bacagım tutmuyor toplayarak evde geziyprum bacak bittik durumda
Mavisim20 Ozge49595 hahah ayni ben 😂 neden bilmiyorum benimda sag bacagim ayni sanki sakatlanmisim gibi agriyor yarın nasıl yapıcam bilmiyorum. Esimde spor senin neyine diyor 😂