• Spor
  • Ergin kırbaç zayıflama kızlar

bittercikolata ayyy mükkemel olmussun masallah allahım ne olur banada nasıp et masallah kız bşde sey diyecem agrıların cok oldu mu kalcalarım ve bacaklarım cok agrıyo

bittercikolata bşre sey bazı hareketleri yanlıs yapıyorum bazılarınıda yapamıyorum yinede faydası plur mu

Katty 23, 17, 15 ve 14 dk lik olan videoları var meşhur olanlar zaten onları yaptım dönüşümlü olarak ilk zamanlar, sonra vücut alışınca günde 2 tane 3 tane falan yaptım

Ozge49595 Yok ya o zamanlar buse terim çıkmıştı magazin haberlerine aralıklı oruçla su kadar zayıfladı falan diye öyle bi araştırdım, baktım yapabilirim yani sadece saat kısıtlaması var aslında ama sonrasinda o beslenme şeklini Dr kendi içimde düzenledim ekmek, makarna, pilavı, paketli gidalwri, hamurisi ve tatlıları hayatımdan çıkardım o 4 aylik donemde ve hem hizli bi sekildr hem de sağlıklı bi sekilde kilo verdim ekstra zayıflama çayı vs hicbisey kullanmadığım için ve duzenli spor da yaptigim için verdiğim kiloları geri almadım ve vücudumda sarkma vs hicbisey olmadı. 2 sene önce yaptım bu dediğimi ama inan hala.aralikli oruç şeklinde besleniyorum bu benim vücut sağlığıma hem de ruhsal ve psikolojik sağlığıma çok.iyi geliyor

Ozge49595 şimdi gördüm baktım instagramına bende başlamam lazım .2.5 ay oldu doğum yapalı sezeryan göbeği masallah 4 aylık hamile gibiyim…😂😂😂işe yarar insallah hep beraber başlayalım ki birbirimizi gaza getirelim daha istikrarlı çalışırız hem yaparız ya da sporu..kendimden rahatsız olmaya başladım zamanı da geldi geçiyor bile 😂

mamacita hahahaha bende birsürü çikolata yedikten sonra görmem ve hepsi film şeridi gibi gözümün önünden geçmesi 😂😂😂..Neyse pişman değilim son çikolatalarımmış diyelim😂😂😂😂😂

Mutters bencede yapınca degisimler olunca birimiz post acsın vede bu postun altında bulusalım

Ozge49595 yaa YouTube den 15 dklık videonun yorumlarına baktım gülme krizine girdim 😂😂😂😂insallah yaparız ama setleri 2 şer kez yapmışlar biz alışana kadar tek set devam edelim 😂😂😂