bittercikolata ayyy mükkemel olmussun masallah allahım ne olur banada nasıp et masallah kız bşde sey diyecem agrıların cok oldu mu kalcalarım ve bacaklarım cok agrıyo
Ergin kırbaç zayıflama kızlar
bittercikolata bşre sey bazı hareketleri yanlıs yapıyorum bazılarınıda yapamıyorum yinede faydası plur mu
bittercikolata nasıl arastırdınız nerden bakarak yaptınız aralıklı orucu doktora falan mı danıstınız cok güzel motive ettiniz allah razı olsun
bittercikolata yaa mükemmel olmuşsuunn 🤤☺️
bittercikolata hangi videoyu yaptınız nereden başlamalıyım
bittercikolata
Hangi videoları yaptınız acaba
Katty 23, 17, 15 ve 14 dk lik olan videoları var meşhur olanlar zaten onları yaptım dönüşümlü olarak ilk zamanlar, sonra vücut alışınca günde 2 tane 3 tane falan yaptım
Ozge49595 Yok ya o zamanlar buse terim çıkmıştı magazin haberlerine aralıklı oruçla su kadar zayıfladı falan diye öyle bi araştırdım, baktım yapabilirim yani sadece saat kısıtlaması var aslında ama sonrasinda o beslenme şeklini Dr kendi içimde düzenledim ekmek, makarna, pilavı, paketli gidalwri, hamurisi ve tatlıları hayatımdan çıkardım o 4 aylik donemde ve hem hizli bi sekildr hem de sağlıklı bi sekilde kilo verdim ekstra zayıflama çayı vs hicbisey kullanmadığım için ve duzenli spor da yaptigim için verdiğim kiloları geri almadım ve vücudumda sarkma vs hicbisey olmadı. 2 sene önce yaptım bu dediğimi ama inan hala.aralikli oruç şeklinde besleniyorum bu benim vücut sağlığıma hem de ruhsal ve psikolojik sağlığıma çok.iyi geliyor
Olalaaa 23, 17, 15, 14 dk lik olan meşhur videolarını yaptım 🥰🥰
babynative Yaa canımsınnn çok teşekkür ederim 🥰🥰❤❤
bittercikolata videoların adı ne dıye gecıyor kalça bacak falan mı yoksa iç bacak mı dıye
bittercikolata peki vucudunda degisiklik yok demi göbek vs cıkmadı
Ozge49595 hareketleri çok zor insan nefes nefese kalıyor ama iyi yağ yakıyosun
Ozge49595 şimdi gördüm baktım instagramına bende başlamam lazım .2.5 ay oldu doğum yapalı sezeryan göbeği masallah 4 aylık hamile gibiyim…😂😂😂işe yarar insallah hep beraber başlayalım ki birbirimizi gaza getirelim daha istikrarlı çalışırız hem yaparız ya da sporu..kendimden rahatsız olmaya başladım zamanı da geldi geçiyor bile 😂
Uykuperisi sorma dünen bacagımı hissetmiyorum col agrıyo