Ergin kırbaç zayıflama kızlar
Polyannacilik iciniz fesattt aaa😂😂
bittercikolata özellikle hangi videosunu yaptınız linkini atar mısınız şuan ki vücudum sizin ilk haliniz gibi.
Ozge49595 hahah ayni ben 😂 neden bilmiyorum benimda sag bacagim ayni sanki sakatlanmisim gibi agriyor yarın nasıl yapıcam bilmiyorum. Esimde spor senin neyine diyor 😂
Ozge49595 of sorma 😂
Skdkdkjdj
Bunlar en çok yaptıklarım hatta kilo verme sürecinde sürekli yaptıklarım 🧡
bittercikolata çok teşekkür ederim ♥️
bittercikolata tamam kuzucum çok teşekkür ederim 🥰 9-10 kilo vermek istiyorum 61 kıloyum
sosyolog1kadin bebisim verirsin ya 9 10 kg dediğin nedir ki😂😂
bittercikolata bişey sorabilir miyim? Ben şimdi 15 dk şık videosunu yaptım hergün bunu yapıp bir ay sonra diğer videoya mı başlamam lazım yoksa bugün 15 dk video, yatın 17 dk lık video şeklinde mi ..
bittercikolata öyle mi diyorsun benim gözüme fazla geliyor 😂😂
Mutters Canim istediğin gibi yapabilirsin, yapabilirsin günde 2 video yapabilirsin
bittercikolata bence çok amatörüm sporla hiç alakam olmadı birden yüklenmeyim günde 1 kez yeter sanki😂😂ama basen ve karın için hangi video yu önerirsin?
Mutters Canım bunlar tüm vucudu çalıştırıyo yani basen ya da karın çalışmaya bplgeselegzersize gerek yok. Mantık şu tüm vücut yağ yakıcı egzersiz yaparak vücudundaki fazlalık yağları yakiyosun eritiyorsun. E zaten basenler karın vs hepsi yağdan dolayı geniş hacme sahip. Dolayısıyla hepsi gidiyo o şekilde 😊
bittercikolata teşekkür ederim kuzum♥️♥️♥️Devamm ozman