• Spor
  • Ergin kırbaç zayıflama kızlar

Mutters Canım bunlar tüm vucudu çalıştırıyo yani basen ya da karın çalışmaya bplgeselegzersize gerek yok. Mantık şu tüm vücut yağ yakıcı egzersiz yaparak vücudundaki fazlalık yağları yakiyosun eritiyorsun. E zaten basenler karın vs hepsi yağdan dolayı geniş hacme sahip. Dolayısıyla hepsi gidiyo o şekilde 😊

Ozge49595 yok öyle sakat kalınacak bir durum aralarda 20 saniye veriyorlar ben onu 40 saniye yaptım baktım zorlanacağım ..15 dk videoyu 1 hafta boyunca yapacağım sonra diğer hafta diğer hareketler.. gerçekten terletiyor..ilk doğumda da evde spor yapmaya çalışmıştım ama işe yaramadı bu etkili olacağa benziyor..

bittercikolata merhaba ya 2 gündür Ergin kırbaç videosu ile spor yapıyorum ama aşırı bacaklarımda ağrılar var otururken bile zorlanıyorum sizde yaşamış mıydınız buna nasıl çözümler buldunuz spora devam ettikçe düzelir mi merdiven çıkıp inerken yaşlı insanlar gibiyim

Babybaby Evet ben de yaşadım ama spor yaptıkça geçiyor ağrı, varsa kas gevşetici ilaç alabilirsiniz rahattır sizi ama sporu birakmayin yoksa tekrar başladığınızda yine ağrı olur birkaç gün sonra gecicek merak etmeyin

Ozge49595 ben 15 dk lık video bitti başka videoya başlıyorum şimdi ..yaptın mı bugün sende sporunu

bittercikolata bırakmayı düşünmüyorum ama ağrılardan hareketleri tam ve yeterli yapamıyorum umarım etkili olur 😊teşekkürler sizden ilham alarak başladım Ergin kırbaça

Mutters videoyu yarıda kestim cok tıkandım yapamadım ya baya cnm sıkıldı ☹️☹️

Babybaby düzeldim suan ısınmadan yaptıgım icin öyle oldu suan ısınarak yapıyorum baya ise yarıyor

Ozge49595 ben dün kendimi zorladım ..diğer videolardan da yapabildiğim hareketleri yaptım devamm👍🏻😂

Mutters bende suan bütün videoyu bitirdim biraz dinleniyim leslie yapcam

Ozge49595 ben en başından beri ısınarak yapıyorum düzelmedi hayla ağrılarım var ısınma olarak başka kişilerin ısınma videolarından mı yapıyorsunuz yoksa kendi aklınıza gelen hareketleri mi yapıyorsunuz😊