Marbled Hadi diğer pozisyon soruları fln diyelimki okuyup tahrik falan oluyordur gaza geliyordur diycem belki ama bu soruda nedir be kardeşim sende ona göre sevişirken acaba benle birlikte kaç kişi sevişiyodur diyemi düşüncen ayyy fantazi dünyam rengarenkkk 😂😂

Kuzulkurt Ayyy pompiş pompala yavrumun kibarcasıydı heralde 🤣🤣🤣 murat övüçün de dediği gibi yanık karılaaaaar onların hepsi burda ahh muraat nerdesin gel buraya bir el at 🤣🤣🤣🤣

1dost Ayy akşama pompa var diyende vardı hatta oraya şunu yazmıştım;

• Aşkım evlenince ne yapcaz?
      • Her gece pompa aşkım. 😂😂😂

Kuzulkurt Tek gözüm kapalı yazıyom hacı bazen bildirim gelince ne yazmıştmki ben diye bi bakıyom ovv may gat uyku sersemliği 🤣🤣🤣

Marbled ee o zaman neden boş yazıp laf kalabalığı yapıyorsun bak cevap vermemişsin istememişsin ne güzel

bittercikolata rahatsız olduysan postumdan 69’dan çok hoşlanırım saksoya bayılırım diye cevap vermeseydin o zaman😂😂 rahatsız olan insan cevap vermez dimi😂 senin yaptığın şey orda cevap verip burda ayyyy bu ne ya böyle diye post açıp kendini bi şey zannetmen🤣🤣

Lavanta123 noldu zorunamı gittii🤣🤣 ay burda sizinle tartışarak neden seviye düşürüyorum acaba kendime bunu sordum şu an Allah bilir gündelik hayatta işi gücü olmayan boş insanlarsınızdır buraya gelip ahkam kesiyorsunuz🤣

Marbled yok bacim sınır falan hak getire , en ince ayrintisini öğrenmek isteyen arkadaşlar var , bende sok oluyorum bazen bı gün bı penis fotoğrafı atıp hadi kiminki daha büyük atinda görelim dicekler diye korkuyorum😆