1dost Ayy akşama pompa var diyende vardı hatta oraya şunu yazmıştım;

• Aşkım evlenince ne yapcaz?
  • Her gece pompa aşkım. 😂😂😂

Kuzulkurt Tek gözüm kapalı yazıyom hacı bazen bildirim gelince ne yazmıştmki ben diye bi bakıyom ovv may gat uyku sersemliği 🤣🤣🤣

Marbled ee o zaman neden boş yazıp laf kalabalığı yapıyorsun bak cevap vermemişsin istememişsin ne güzel

bittercikolata rahatsız olduysan postumdan 69’dan çok hoşlanırım saksoya bayılırım diye cevap vermeseydin o zaman😂😂 rahatsız olan insan cevap vermez dimi😂 senin yaptığın şey orda cevap verip burda ayyyy bu ne ya böyle diye post açıp kendini bi şey zannetmen🤣🤣

Lavanta123 noldu zorunamı gittii🤣🤣 ay burda sizinle tartışarak neden seviye düşürüyorum acaba kendime bunu sordum şu an Allah bilir gündelik hayatta işi gücü olmayan boş insanlarsınızdır buraya gelip ahkam kesiyorsunuz🤣

Marbled yok bacim sınır falan hak getire , en ince ayrintisini öğrenmek isteyen arkadaşlar var , bende sok oluyorum bazen bı gün bı penis fotoğrafı atıp hadi kiminki daha büyük atinda görelim dicekler diye korkuyorum😆

Aayyssee anlamadım ne bu tantana sana ne oluyo sizin o açtığınız postu bile görmedim. Sen nie herşeyi üstüne aldın anlamadım. Demeki sizde bi takim sorunlar varki bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.