Socialwomen bir bakarmısın canım yukarda resimler atmışdım o cihazlardan biri mi?

Socialwomen ben internetnet arastirdigima gore en etkilisi ve acisizi buz lazermis valla ben gideli 15 gun oluyor bir dokulme vs olmadi insallah sonuc verir. Benim ablam uflemeli olana gidiyor cok killidir ilk seanstan sonra 2.5 ay cikmadi benim kıllar çıktı 😅 canım sıkıldı bu duruma ama bakalım gorucez insallah sizinkide erkenden biter kurtuluruz su kil tuy isinden

Lavinia_ baktım çıkıyor bir de gidince inceliyim biraz hic bilgim yoktu siz aydinlattiniz ben hile oldugunu bile bilmiyordum cok sagolun💕

Lavinia_ bulunduğum ilçede güzellelik salonu buz lazer cihazlarımız dedi ,ama senin önerdiğin sitede çıkmıyor şube .Gerçek buz lazer aleti olmuyor mu o zaman

Mathilda6 eğer çıkıyorsa buz lazer dir canım kafana takılan bura soru olursa cihazı görüncə falan resmini bana at bakarım yardımcı olurum 😘

Deleted19 eğer cikmiyorsa buz lazer değildir canım genelikle yalan söyleyen salonlar IPL cihaz kullanıyorlar Ve muşterisine yalan söyliyor eğer Instagram profilinin de cihazın resmi falan varsa bana at bakarım yardımcı olurum 😘

Deleted19 ilk atdığın resimde ki kesinlikle IPL CİHAZ
          2 ci resimde ki cihaz diod ama neden üstün de buz var çözemedim açıkcası böyle buzlu bir cihazla hiç karşılaşmadım

Lavinia_ hep storlerinden buluyorum sayfasında cihazların fotosu yok .Bi tane daha baktım net gözükmüyor ama onu da bi atayım