arman benim yumurtlama günüm olunca kasık ağrısı ve çiğ yumurta akı gibi uzan akıntım oluyor ordan analıyorum 8 aydır sadece iki defa oldu ondada tutmadı nasip kısmet

Kbr18 ben Türkiye’de değilim örs nerede satılır bilmiyorum ama eczanedir mantıklı olarak ☺️

Deleted_1 Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 6 ay denedim sonrasında kontrolde tiroitlerim yüksek çıktı bir kaç ay kadar ilaç kullandım şuan tiroitlerim normal 2 aydır deniyoruz ama bizimde kısmet ne zamansa artık

arman hayırlısı olsun inşallah canım bende kan verdim sonuçlarımı bekliyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Başka kimse yok mu üst de dursun

Kbr18 Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini takip edebilirsin ama insan çok strese giriyor sırf çocuk için ilişkiye girince. Gün aşırı ya da iki güne bir ilişkiye girin. Nasipte varsa zaten olur.

Bence ilişkiye girmenin tadını çıkarın acele etmeyin bebek için.illa istiyorsanız da kafaya takmayn ama korrunmayinda.olacagi varsa oluverir zaten.beklentiye girdikçe bu da gecikir stres herşeyi etkiliyor malesef.iliski snrasi kalkmayn yataktan bisure.sizin altta oldugnuz pozsyonlaari tercih edin.

Kbr18 Korunmasız ilişkiden sonra ayaklarını biraz yukarı kaldır canım bir süre öyle bekle, ben öyle hamile kalmıştım ama bizim ilkte olmuştu. Allah sanada isteyen herkese de nasip eder inşallah 🙏🥰

Kuzulkurt amin inş yaptım söylemesi ayıp bugün de yaptık şuan hala bekliyorum yatak da ayaklarım hava da🙈🙊🙈