dolapfaresi evet ya tek iyi Dr şifa olur diye sustum gittim herkes onu öneriyor diye bişey demedim içime dert oldu simdide

Lavinia_ dün etsem iyimiş şikayet etcem deyip bırakıp gitseydim keşke onlara bildirim gidiyor mu acaba

eternallove öyle yap .Bende aynı kisten 6 ayda bi kontrole gidiyorum cok doktor değiştirdim genleşe hepsi aynı şeyi söylüyor

eternallove öff sinirlerim zıpladı ben de sağlıkçıyım hastanelerde çalışma deneyimlerim oldu. Kimse bir hastaya bu şekilde bağırma hakkına sahip değil bence. Kusura bakmasında istediği kadar alanında iyi olsun. Stres çarkı mısınız siz stresini hastalardan çıkarıyo. Yok öyle bi dünya. Babam bile olsa ağzının payını verirdim. Sağlık çalışanlarına saygım sonsuz ama bu gibilere değil. Cimer’e şikayet yazabilirsiniz. Bende yaşlı babannemi azarlayan bi doktoru bu şekilde cimer’e şikayet etmiştim. Hemen geri dönüş sağlandı. Doktorun uyarı aldığı söylendi. Hem hasta hasta doktora gidicem hastalığıma çare bulsun diye hemde azar yiycem oldu. Direk orda cevabını verirdim.

eternallove bence sikayet edin aklı başına gelsin nedemek herkesin ortasında sana bağırmak bırak tekken bile bagiramaz alaninda iyi ama doktorluktan nasip alamamış nekadar iyi olursa olsun asla bidaha gitmez sikayet ederdim

Deleted19 Ben daha önce iki doktora gittim onlar önemli değil deyip çağırmadı buna gidiyordum ne zamandır bakalım yeni gittiğim cagircak mı kontrole

delibirii Dediğin gibi sağlık çalışanlarına saygım sonsuz ondan bişey demedim ilk defa da böyle bişey geldi başıma 184 aramam lazımmış ama bende cimere yazdım dönüş yapıldı 🤗

Blondie Cimere yazdım bende işte keşke dün tepki verseydim dilim bağlandı resmen bida gitmicem dünden beri aklımda acaba ben mi taktım dedim ama burda herkes aynı fikirde

eternallove
            Kimsenin kimseye bağırmaya hakkı sen onu seçtin o seni değil! Bu ne hadsizlik şikayet et gitme seninle ilgileniyorsa çatır çatır parasını alıyor bağırmaya hakkı yok. Babasının hayrına da bakmıyor şimdi ki zamanda anne baba evladına bağıramıyor doktor olduysa ne yani terbiyesiz insan

eternallove
              Boşver sen et şikayetini başka bi doktor bulursun. Ben hiçbirine kötü doktor demiyorum hepsinin görüşleri farklı sadece bizim milletimizde bi olay var biriyle iyi ilgilendiyse işte kulaktan kulağa gide gide en iyisi o oluyor. Bak bana kötü doktor gitme dedikleri jinekologun o ladsr çok diploması aldığı eğitimi vardı ki görünce hayret ettim. Elbette başka bir doktor bulursun kendine bu saygısızlığı layık görme

Nayino ben ağız baktığımdan böyle oldu zaten başkasına gidiyordum önerdiler diye gittim inşallah bende içime sinen bi doktor bulurum

eternallove Alanında tek iyi bir doktor yoktur canım. Mutlaka daha iyisi yada iyisi vardır. Belliki bi tarafları kalkmış onun iyisin iyisin dediklerinden. Herkes adamın tepkisini görüp gitmekten vazgeçse belki tutuşup iyi davranmayı öğrenir. Doktor diye kimseye bağırma hakkı yok, hastası varsa mesleğini yapar. Hastası olmayan doktor değildir yani.
                  Başka bir doktora git belki anlar hatasını. Çok geçmiş olsuuun ☺️