Kuzulkurt yok uzak kalmasi daha iyi zaten kafam aşırı rahat şuan😃 merak ettiğim torununu hiç mi ozlemiyo nasıl insan bu gerçi kendi oğlunu aramayan benim oglumumu merak edicek

Deleted16 😂😂😂ah bu Kaynanalar Allah nasip ederse bende olurum zamanı gelince de böyle bı kayınvalide olacagimi sanmıyorum

1bbby Allah’tan benim eşimde bana bişey demiyo o konuda ben elin kiziyim sonuçta saçma sapan konuşmasın benim annem bile konusmuyo öyle

papatya_ torununu özleyen arar sorar. Benimkiler kızımı çok seviyorlar ama arayıp sormasalar bile onların ilgisine ihtiyaç duymam benim annem babam her gün arar sorar zaten kızımı 🙂

Deleted16 yaa teşekkür ederim delirtmezseler beni inşallah öyle kalırım 😂😂☺️☺️

Kuzulkurt evet benim annem babamda öyle aşırı seviyorlar her hafta onlara gidiyordum neredeyse geldikten 2 3 gün sonra yine arıyorlar ne zaman geliceksiniz diye 😄😄

Kuzulkurt bizsiz yapamıyolar 😀😀 Köye gitmelerini iple çekiyorum valla. Telefonlarıda çekmiyor orada ohhh miss 😂💃🏻💃🏻

Kuzulkurt O zamaaann 😀 Allah alsın yanına inşallah 🥶😀😀 benimki benim yanımda sürekli Allah bana çektirmesin kimsenin eline düşürmesin der bende amin derim 🤣 sinirlendiğimde de Allahım yanına al burda günaha girmesin kadın 😀🤭