papatya_ kız bırak konuşmasınn. Ne güzeel 😀 keşke benimkaynanada konuşmasa benle Allahım amin 🤣🤣🤣
Kayınvalidem
Deleted16 benimkide ya ben konuşmayınca yine bir yolunu bulup konuşuyor 😂
papatya_ benimkide evlendigimizde iyiydi . Surekli kizini ziyarete gitmemi isterdi. Ben hep mesafe koymak isterdim bu kizi mevzusu yuzunden. Sonra bazi tartismalar yasandi sogukluk girdi. Sadece bayramlarda ararim yazin evine gideriz bu kadar. Kendiside yanima geldiginde ilk basta iyi hos konusur. Kizini ziyarete gider gelir surat yerleri süpürür🤣🤣🤣oraya gidip bana gelince cani sıkılıyor. Aman bende artik muhatap olmamayi ogrendim . Aramadigim icinde kafam rahat esim baski yapmaz ara diye.
papatya_ torununu özleyen arar sorar. Benimkiler kızımı çok seviyorlar ama arayıp sormasalar bile onların ilgisine ihtiyaç duymam benim annem babam her gün arar sorar zaten kızımı 🙂
papatya_ yok olmazsın 😀 ponçik bir kadınsın sen 😀
Kuzulkurt bizsiz yapamıyolar 😀😀 Köye gitmelerini iple çekiyorum valla. Telefonlarıda çekmiyor orada ohhh miss 😂💃🏻💃🏻
Ay şu kayınvalideler ne uyuz ya bi rahat bırakmıyorlar gelinleri.
Deleted16 seninkiler hiç değilse köye gidiyorlar benimkinde o da yok 🥲😂
Kuzulkurt O zamaaann 😀 Allah alsın yanına inşallah 🥶😀😀 benimki benim yanımda sürekli Allah bana çektirmesin kimsenin eline düşürmesin der bende amin derim 🤣 sinirlendiğimde de Allahım yanına al burda günaha girmesin kadın 😀🤭
Deleted16 aman benden uzak olsunda nerde olursa olsun 🤣