papatya_ aramıyorsa aramasın canım. Dertsiz başına dert mi arıyorsun, senden uzak olsunda nasıl olursa olsun. Benim kayınvalidemle kayınbabam ayrı gibi bir şeyler yani kayınbabam Irak’ta çalışıyordu kaynanam ben yeni gelinken bana kayınbabanı ara, mesaj at vs diyordu ben adamı tanımıyordum bile. Onların arası bozuktu o arayınca açmıyordu falan neyse işte anlayacağın böyle yapıyorsa kullanmaya çalışıyordur çağırmazsa gitme aramazsa arama uzak olsun iyi olsun, en iyisi böyle.

papatya_ benimkide evlendigimizde iyiydi . Surekli kizini ziyarete gitmemi isterdi. Ben hep mesafe koymak isterdim bu kizi mevzusu yuzunden. Sonra bazi tartismalar yasandi sogukluk girdi. Sadece bayramlarda ararim yazin evine gideriz bu kadar. Kendiside yanima geldiginde ilk basta iyi hos konusur. Kizini ziyarete gider gelir surat yerleri süpürür🤣🤣🤣oraya gidip bana gelince cani sıkılıyor. Aman bende artik muhatap olmamayi ogrendim . Aramadigim icinde kafam rahat esim baski yapmaz ara diye.

Kuzulkurt yok uzak kalmasi daha iyi zaten kafam aşırı rahat şuan😃 merak ettiğim torununu hiç mi ozlemiyo nasıl insan bu gerçi kendi oğlunu aramayan benim oglumumu merak edicek

Deleted16 😂😂😂ah bu Kaynanalar Allah nasip ederse bende olurum zamanı gelince de böyle bı kayınvalide olacagimi sanmıyorum

1bbby Allah’tan benim eşimde bana bişey demiyo o konuda ben elin kiziyim sonuçta saçma sapan konuşmasın benim annem bile konusmuyo öyle

papatya_ torununu özleyen arar sorar. Benimkiler kızımı çok seviyorlar ama arayıp sormasalar bile onların ilgisine ihtiyaç duymam benim annem babam her gün arar sorar zaten kızımı 🙂

Deleted16 yaa teşekkür ederim delirtmezseler beni inşallah öyle kalırım 😂😂☺️☺️

Kuzulkurt evet benim annem babamda öyle aşırı seviyorlar her hafta onlara gidiyordum neredeyse geldikten 2 3 gün sonra yine arıyorlar ne zaman geliceksiniz diye 😄😄

Kuzulkurt bizsiz yapamıyolar 😀😀 Köye gitmelerini iple çekiyorum valla. Telefonlarıda çekmiyor orada ohhh miss 😂💃🏻💃🏻

Kuzulkurt O zamaaann 😀 Allah alsın yanına inşallah 🥶😀😀 benimki benim yanımda sürekli Allah bana çektirmesin kimsenin eline düşürmesin der bende amin derim 🤣 sinirlendiğimde de Allahım yanına al burda günaha girmesin kadın 😀🤭