Ariel amin inş kasık agrım başladı kızlar dua edin bana allah rızası için🙏🏻😞

Kbr18 stres yapma ve gebelik var mı yok mu diye düşünmemeye çalış inşallah güzel haberler alırız.rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah 🙏

Benim bir kaç gündür eklem yerlerimde sızlama oluyor bugün de sol kasığımda baskı hissediyorum. Eklemde sızlama ilk hamileliğimde olmamıştı olsa hatırlardım bu hissi ama gebeliğin başlarında böyle bir şey olmuyor sanırım bende sıkıntı var

Senem-34 bende zor tutuyorum ya bekliyorum adet gecikirse ozaman alcam 🤣♥️

Minik bebişinize sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim canim 🥰

Deleted16

Ariel öyle düşünme canım degisken seyler olabilir hamilelikte diye biliyorum bekleyip görcez insallah hayirlisi♥️

Melsa ben elendim kızlar 🙃 adet oldum şimdi. İnşallah sizden güzel haberler gelir ☺️

Ariel bende elendim aradım saglık ocağını gebelık gözükmüyormüş hayırlısı ama daha hasta da olmadım 1 hafta bekleyin tekrar verin dedi doktor anlamadım

Kbr18 geçen ay 10 gün sonra olmuştum bende Dr gittim tabi hemen korktum ters birşey olmasından gebelikte olmayınca. ablam boşanma sürecinde o sıralar sıkıntılı bir kaç durum yaşamıştı ve çok üzgündüm Dr stresten kaynaklı gecikebilir demişti bana.

Ariel ya ben de canım vajinusmus dum gecen aya kadar hormon deişimin den benim ki de büyük bi ihtimalle öyle düşünüyorum artk hayırlısı bakalım

Ariel insallah oteki ay güzel haber aliriz senden canim ♥️♥️