HurremSultan Capkinkedi ben hamileyken çok utaniyordum🤣 ailem bana bakınca bunu nasıl yaptığımı düşünüyor mudur falan diye 🤣😅
Capkinkedi HurremSultan bende ilk öyle düşünüyordum. Dışarı çıkarken insanlar bana baktığında acaba öyle mi düşünüyorlar diye utanıyordum. Sonra bi an dedim ki sanki onlar birbirine üfleyip çocuk yaptı. Amaan boşver😂🤣🤣
Akrep HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲
HurremSultan Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣
Melmomss Akrep Gözümde canlandı 😂 bir merak aldım eşim şok olacak bunları nerden buluyorsun diyor karısını saf masumane sanıyor bilmiyor ki karısı sabahtan akşama kadar burada neler okuyor 🤣🤣
Akrep Melmomss Ben harness alırken kargo ücretsiz olsun diye kelepçe kırbaç setini ekleyivereyim demiştim😂 eve gelince bunları neden aldım diye sorguladım 😂
Akrep HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂
deleted77 HurremSultan bunu sen başlattın evet bak şimdi sen sexi sexi koşarak kaçacaksın o da kelepçesi ile peşinden gelecek eeee en son yatağa atar kelepçeyi takar artık 😁😁
HurremSultan deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx
Melmomss Akrep ya harnessi bile ilk kez duyuyorum ben burada biraz daha kalırsam yoldan çıkarım kdlenşemrlf
deleted77 HurremSultan ahahah 😅 aman kırbaça hiç girmeyelim adama kafa göz dalmalık uuf acısını tahmin dahi edemiyoruuuummmmm 😬
HurremSultan Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲
Akrep Melmomss 😂😂 harnes olsun vücut çorabı olsun asla bodysuit babydoll tanga klasik gece çamaşırlarının yerini tutmaz ☺️ Yada ben rahatlıktan yanayım.
HurremSultan deleted77 hepimiz biraz Hard severiz ama bu kırbaç mırbaç bunlar adamı deli eder 🤣🤣 normalde zaten kolum bacağım morariyor öyle olursa ambulansı ararım artik🤣🤣