Capkinkedi ben hamileyken çok utaniyordum🤣 ailem bana bakınca bunu nasıl yaptığımı düşünüyor mudur falan diye 🤣😅
Kelepçe + kırbaç
HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲
Melmomss göstersin de gülelim demek isterdim😅🤣🤣 ama demiycem hsksfxjxgxx Allah korusun
Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣
HurremSultan bunu sen başlattın evet bak şimdi sen sexi sexi koşarak kaçacaksın o da kelepçesi ile peşinden gelecek eeee en son yatağa atar kelepçeyi takar artık 😁😁
HurremSultan ya ahahahah hiç böyle düşünmemiştim 😂😂😂
Hayirlisibegulum he bende sandım ozelden yazmıs oda burda soyluyor :)
Melmomss pardon canım pardon ben yanlış anlamışım sory 🌹
deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx
HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂
Akrep of çok komik🤣😅
HurremSultan unutmalıyım unutmalıyım 😂
Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲
Akrep bende yarın bunu yapmaz mıyım 🤣😅🤣🤣🤓
HurremSultan 😂😂 uff
HurremSultan ahahah 😅 aman kırbaça hiç girmeyelim adama kafa göz dalmalık uuf acısını tahmin dahi edemiyoruuuummmmm 😬