• +18
  • Kelepçe + kırbaç

HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲

Melmomss göstersin de gülelim demek isterdim😅🤣🤣 ama demiycem hsksfxjxgxx Allah korusun

Akrep Gözümde canlandı 😂 bir merak aldım eşim şok olacak bunları nerden buluyorsun diyor karısını saf masumane sanıyor bilmiyor ki karısı sabahtan akşama kadar burada neler okuyor 🤣🤣

Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣

Melmomss Ben harness alırken kargo ücretsiz olsun diye kelepçe kırbaç setini ekleyivereyim demiştim😂 eve gelince bunları neden aldım diye sorguladım 😂

deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx

HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂

Akrep evet boynum kastı bacaklarda bi karış kopardım 😅 ki benim bacaklarım aşırı kalın tam kadin budu🤣😅 eşim banyoya gidip geldi ben giydikten sonra parcalana parcalana gelmişsin diyor😅🥲

Akrep ya harnessi bile ilk kez duyuyorum ben burada biraz daha kalırsam yoldan çıkarım kdlenşemrlf