sudemsu anladııım çok teşekkür ederim, ben sadece su ile beslenmiyorum su kahve yeşil çay soda içiyorum elma salatalık yiyorum abartmamak şartıyla çok bi açlık yaşamadım o yüzden yarın tartılacağım bakalım, lavmana gerek duymadım açlık otu içtim🤭 tartılmamak için kendimi zor tutuyorum çünkü göbek bölgemde gerçekten fark oldu
Su diyeti deneyenler
sallagitsin
Hanımlar salı günü su diyetine başlamıştım ama ben elma salatalık da yedim kahve içtim ve 67yle başlamıştım bugün tartıldım 64.9a düşmüşüm sporda yaptım hergün 1000tane de ip atladım sonuçtan çok memnunum🤭❤️
sudemsu çok teşekkür ederim canımmm❤️
Nazlicyhn tebrik ediyorum gerçekten güzel bir başarı darısı başıma ☺️☺️
Teflontavaa ben şimdi omad( tek öğün ) beslenme diyetine başlayacağım🥰 58e kadar devam inşallah
Nazlicyhn keşke bu istikrar bende olsa 🥺🥺
Teflontavaa yaa sizde tam anlamıyla karar verirseniz irade oluşuyor bi hedef belirleyin kendinize🌺
Ozge49595 çok zorlanmadım diyebilirim 🌺
Nazlicyhn diyetisyene bile gidiyordum olmuyor alışkanlık olmuş benvde sürekli aç gibi hissediyorum off bilmiyorum ya 🥺
Nazlicyhn ben de yarın başlıyorum hadi bakalım😂♥️
Teflontavaa ya bi ara inanın bende öyleydim doymayı bilmiyordum sanki yaptığım diyetlern akşamına bozuyordum dayanamıyordum, ama bu şekilde nasıl oldu bilmiyorum kendime dur diyebildim tatlı delisiyimdir ama asla yemedim canımda istemedi 💆🏻♀️
Ozge49595 ay hadi bakalım inşallah sende istediğin kiloya düşersin canımmm🌹
yesilgozanne ay hadi bakalım hep birlikte incecik olalım😂😂