Bugün 19. Günüm adet olmadım 2 kere sağlık ocağına gittim. 1 kere acile kan testi için yok sağlık ocağı kapalı açık olması gerekirken acilde de hem ilgilenmediler hem kan testi yapilmiyormus 2 gebelik testi yapmıştım negatif şisti resmen vücudum off pazartesi gidicem doktorda kesinlikle randevu yok offff offfff…..

ketenprenses hem spirali kendin çıkardın hem adet görmüyorsun 1 aydır, bari bir özele görün. Maddi durumunuz iyiymiş zaten bir kere gitmeniz maddi olarak zarar vermez size. (yazdığın yorumlardan yola çıkarak söylüyorum bunu)

ZRaporu 😞😞tabi olabilir bilmiyorum acil kadın doğumda ultrasonla bakmalarını istedim ultrason yok dediler burda

Kuzulkurt teşekkürler 🙂 kan testi vereyim pazartesi günü ona göre bwkicam 🙂 birde sağlık ocağında söylerim böyle bir durum oldugunu

ZRaporu Aman Allahım nasıl kendisi çıkarttı. Doktor mu dedi sen çıkart diye. Nasııll 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Deleted16 yok canım kaydığından dolayı doktora gidemediği için çıkardı. Randevu bulamıyormuş.

ZRaporu bencede saçma yada beni başlarından saldilar Bursa şehir hastanesi kadın doğum acil

Deleted16 öyle yapicam heralde Pazartesi kan testi için sağlık ocağına gideyim bakayım onlar ne diyecek….

ketenprenses Kaç kez diyeceğiz ki doktora git diye. Hamile olsan şimdiye belli olurdu zaten. Senin işini sağlık ocağı da çözemez acil de çözemez. Ya hormonlarınla ilgili bir problemin var ya da rahimde sorun var. Rahim içi yapışıklık gibi bir durum bile oluşmuş olabilir. Ben buradaki arkadaşları çözemedim. 1 ay adet görmeyen var ya da sürekli kanaması olan var. Buradan çözüm bekliyor. Bu doktorlar niye var?