Capkinkedi coook gecmiş olsun ya .sakın moralini bozma gecici bisey bu hic kasımamaya calıs umarım en küse sürede kimseye bulasmadan atlatırsın 🌸

Capkinkedi canım üstte kalsın ama sakın kaşıma çıkan şeyleri izi kalıyor benim alnım da var bi iki tane

Rouge Amin inşallah 🙏❤️. Bi insan evladı olunca böyle konularda çok çaresiz oluyormuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum 😥😥

PiTi kaşımıyorum ama sırtımdakiler deli gibi kaşınıyor 😔

Rouge iyi gelen herhangi bir şey var mı acaba? Bi bilgin var mı? Vücudumun her yerinde çıkana kadar mı sürecek acaba

Capkinkedi bebek çok mu küçük. Ben küçükken geçirmiştim . Bir kere geçirince bir daha olmuyor diye biliyorum. Sürekli maske eldiven falan takın öyle alın. Sizsiz de duramaz . Çok geçmiş olsun

Capkinkedi geçmiş olsun öncelikle , benim yeğenimde 30 yaşında çıkardı kaşınan bölğelere bebek budrası sür iyi gelecek .

Cicekliperde Evet 8 aylık. Gece duş aldım hiç farketmedim bile sabahta farketmeden önce bebeğimi çok kucağıma alıp öptüm kokladım. Belki de bulaşmıştır çoktan😥. Çok teşekkür ederim 🙏❤️