jsjejej pcos var mı benimpcosdan geç oluyor
Adet olmayanlar toplaşalım
jsjejej bunu bir jinekoloğa giderek netleştirebilirsiniz belki de hormonal değişiklikler sebep olmuş olabilir.
__MeLek__ benim adetim gününde çok hafif leke şeklinde oldu. Sizin gibi 3 tane test yaptım. 2 si negatif 1 i hafif silik çıktı. Doktora gittim kan testi verdim hamilelik yoktu çok şükür. Bir hormonum yüksek çıktı adet de olamazsın hamile de kalamazsın yüksek olunca dedi. Doğum kont. Hapı kullanıyorum ondan kaynaklı dedi 2 ay ara vermemi söyledi
jsjejej valla bn genc kizim her ay reglim gunundeb 2-3 gun önce gelir yani hix duzensiz oldugu aklima gelmiyor. Ama bu ay 23 gibi olmam gerekirken ta bugun oldum😣
jsjejej benimde bu ay çok az oldu anlamadım neden ilk iki gün yoğun olurdu bu ay nerdeyse çok az oldum 3. Gün de bitti hastalık pazartesi kadın doğuma gidecem neden az oldu diye
Cedd bende bu ay sadece lekelenme şeklinde oldu dün test yaptık bişey yok ilk kez başıma geldi
65 gun olmadıgımı bliyorum şişmiştim kilo aldım sayesınde 🤣 tam hastaneye giderken yolda sen ol 🤣 bende yumurtalıklarım yavas calıstıgı ıcın olamıyormusum sizleri blemem kzlar