jsjejej kuzum bı kadın doğuma git bende aynı durumu yaşamıştım kist çıkmıştı ilaçla eritmistim sonra düzene girdi

wildangel normalde her ay olurdum bu ay olmadım test yaptım bişe de çıkmadı kan verdim gebelik için bişe çıkmadı onda da bütün bayanların böyle olmuş baksana 🤦‍♀️

jsjejej Aaay geeel geeel ❤️❤️
    3 tane test yaptım 2si negatif 1i sonradan silik oldu 🤦‍♀️delirme eşiğine geldim. Kan testi de yarın yaptırmaya gidicem inşallah Allah kaza bela vermezse 😐

__MeLek__ benim adetim gününde çok hafif leke şeklinde oldu. Sizin gibi 3 tane test yaptım. 2 si negatif 1 i hafif silik çıktı. Doktora gittim kan testi verdim hamilelik yoktu çok şükür. Bir hormonum yüksek çıktı adet de olamazsın hamile de kalamazsın yüksek olunca dedi. Doğum kont. Hapı kullanıyorum ondan kaynaklı dedi 2 ay ara vermemi söyledi

jsjejej valla bn genc kizim her ay reglim gunundeb 2-3 gun önce gelir yani hix duzensiz oldugu aklima gelmiyor. Ama bu ay 23 gibi olmam gerekirken ta bugun oldum😣

Cedd Bende ne lekelenme var ne bişey ben hapta kullanmıyorum ki.. Çok özür dilerim ama dün sadece hafif akıntım başladı başka yok. İnşallah benimde bahsettiğiniz gibidir 🙏🏻😌

jsjejej benimde bu ay çok az oldu anlamadım neden ilk iki gün yoğun olurdu bu ay nerdeyse çok az oldum 3. Gün de bitti hastalık pazartesi kadın doğuma gidecem neden az oldu diye

Cedd bende bu ay sadece lekelenme şeklinde oldu dün test yaptık bişey yok ilk kez başıma geldi

65 gun olmadıgımı bliyorum şişmiştim kilo aldım sayesınde 🤣 tam hastaneye giderken yolda sen ol 🤣 bende yumurtalıklarım yavas calıstıgı ıcın olamıyormusum sizleri blemem kzlar

jsjejej 2 aydır olmuyorum doğum yapalı 7 ay oldu 5 ay dır düzensizdim son iki aydır da gelmiyo test yaptım bende negatif ama yine korkuyorum

Benim bugün 20. Günüm adet olmadım 3 gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yarın kan testi vericem